Vasile Calofir, Ferma Vedetelor: “Banii nu au fost pe primul loc.” De ce a participat actorul la show?

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 12:18
Vasile Calofir, Ferma Vedetelor: “Banii nu au fost pe primul loc.” De ce a participat actorul la show?
Actorul Vasile Calofir (42 de ani) a explicat de ce nu şi-a dorit să iasă învingător din „Ferma vedetelor“ şi ce lucruri noi a învăţat din această experienţă

Ferma Vedetelor: A ieşit pe locul 2, dar s-a îmbogăţit. Află care au fost tarifele concurenţilor!

Ce a însemnat pentru actor participarea la show-ul de la PRO TV: “Eu am fost negustor în sezonul trecut şi ştiam ce înseamnă acest format, îmi imaginam cam cum stau lucrurile, dar niciodată nu intuieşti până la capăt ce se întâmplă cu adevărat. Banii nu au fost pe primul loc, nu m-a interesat premiul în bani, dar voiam să ajung în finală, pentru că am pus accentul pe vizibilitatea de care aveam nevoie la acel moment. „Ferma vedetelor“ are o mare întindere şi fiind difuzată şi în prime-time câteva zile pe săptămână, am considerat că este exact ce îmi trebuie mie.”

“Titlul de „fermierul anului“ devine o amprentă foarte puternică pentru un om care nu are un istoric mare nici în televiziune, nici în seriale şi filme. „Ferma vedetelor“ este o ştampilă care ţi se pune extrem de puternic, pentru că se implementează foarte bine, pentru că are durată, are mulţi fani. (..)Am fost coleg cu actorii care au stat multă vreme prin telenovele, lor le-a fost foarte greu să se întoarcă în teatru, în filme. Unii şi-au mai spălat imaginea, dar nu în totalitate, şi e greu. Eticheta aia e greu de scos, e aproape ca un tatuaj, cred că e şi un pic dureroasă, dacă mi se permite metafora. Şi atunci m-am gândit că mai bine nu câştig. Banii oricum nu erau o miză. Vizibilitatea pe care ţi-o oferă însă a fost, pentru că era un cadru în care nu te exploatau, nu te dezbrăcau şi nu te puneau în situaţii penibile, doar dacă tu o făceai. Eşti suma opţiunilor tale în acest format”, a declarat Vasile Calofir într-un interviu pentru adevarul.ro.