Vasile Simionas: Sîntem obsedati de victorie

Apropo.ro / 17.09.2004, 11:00
Vasile Simionas: Sîntem obsedati de victorie
Antrenorul echipei Poli Iași, Vasile Simionaș, a declarat ca echipa sa este obsedata sa obțina prima victorie în actualul campionat, în meciul cu Sportul Studențesc, programat, sîmbata, de la ora 17.00. "Meciul cu Sportul Studențesc din etapa a VII-a a Diviziei

Antrenorul echipei Poli Iași, Vasile Simionaș, a declarat ca echipa sa este obsedata sa obțina prima victorie în actualul campionat, în meciul cu Sportul Studențesc, programat, sîmbata, de la ora 17.00.

„Meciul cu Sportul Studențesc din etapa a VII-a a Diviziei A este foarte important pentru noi. Întîlnim o echipa nou promovata, iar obiectivul nostru este obținerea primei victorii în acest campionat. Chiar daca întîlnim o formație imprevizibila și periculoasa, cred ca vom obține prima victorie, o victorie care a început sa ne obsedeze, deoarece un eventual succes ar schimba radical situația noastra”, a spus Simionaș.

Președintele gruparii Poli Iași, Marius Stan, a afirmat ca echipa sa poate specula greșelile formației Sportul. „Elevii lui Dan Petrescu au dominat repriza a doua a partidei pe care au disputat-o la Galați, însa nu au reușit sa înscrie. Sportul se remarca printr-un elan tineresc, fara complexe în fața oricarui adversar, însa comit unele erori specifice vîrstei. Pentru noi sînt necesare cele trei puncte”, a comentat Stan.

Vasile Simionaș va putea conta la meciul cu Sportul pe jucatorul Dorel Bernard, care a revenit dupa o accidentare, în timp ce Szabolcs Perenyi și Adrian Cristea sînt incerți. Sînt indisponibili în continuare jucatorii Dorin Arcanu, Cristian Ciubotariu, Bogdan Chiper, Adrian Baldovin, Sandu Cernat și Adrian Ilie.

Mediafax