Vedeta adevarata: Lindsay Lohan ne arata sanii, dar isi acopera fata

Apropo.ro / 12.08.2011, 17:00
Vedeta adevarata: Lindsay Lohan ne arata sanii, dar isi acopera fata
Lindsay Lohan a fost surprinsa fara sutien, purtand un maieu transparent, in timp ce se pregatea sa intre intr-un restaurant din Beverly Hills.

Cand Lindsay Lohan vrea sa atraga atentia, e suficient sa se imbrace ostentativ pentru ca paparazzi sa se napusteasca asupra ei.

Vedeta nu a purtat sutien pe dedesubtul unui maieu transparent cu care a fost surprinsa de curand, astfel ca a pozat indecent in fata paparazzilor care o asteptau in fata restaurantului Mr. Chow.

Ironia este ca in timp ce isi etala sanii, vedeta in varsta de 25 de ani s-a straduit sa isi acopere fata, inclusiv cu ochelari de soare

Lindsay are toate sansele sa revina in preferintele masculine din intreaga lume, cel putin dupa ultima cina consumata la restaurantul din Beverly Hills.

Purtand maieu negru, transparent, actrita a permis aparatelor foto sa ii surprinda sanii in toata splendoarea lor, lasand impresia ca se indreapta spre o sedinta foto pentru un pictorial topless.

Lohan nu a mai aparut pe marile ecrane din 2009, cand a jucat in „Machete”. Anul trecut a aparut in remake-ul pentru „Underground Comedy Movie”, alaturi de Adrien Brody, Michelle Rodriguez si Rob Schneider, insa pelicula a debutat direct pe DVD.