Vedeta care s-a transformat într-un zombi a cerut să plece acasă cu masca pe faţă

De: Cristiana Trifu / 28.12.2017, 12:58
Vedeta care s-a transformat într-un zombi a cerut să plece acasă cu masca pe faţă
Revelionul Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru, aduce duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, la Antena 1, măşti de basm şi cele mai iubite vedete ale momentului, într-un spectacol de peste patru ore. Fiecare dintre cele zece măşti care vor urca pe scena Revelionului va ascunde câte o celebritate, pe care invitaţii din platou, împărţiţi în două tabere, a fetelor şi a băieţilor, vor trebui să o ghicească.

Una dintre aceste vedete va întruchipa duminică noapte, la Revelionul Starurilor 2018, un zombi. Şi atât de încântată a fost aceasta de înfăţişarea sa că, după demascare, a rugat-o pe Andreea Rădulescu, cea care a coordonat activitatea echipei de make-up special, să-i  lipească masca la loc, ca să meargă aşa acasă, la familia sa. Nici n-a ţinut cont de faptul că ar putea fi oprită de vreun echipaj de poliţie. Bucuria că va merge la ai săi cu spectaculoasa mască pe figură a fost mai puternică decât orice.

Cine este vedeta care se ascunde în spatele acestei creaturi, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, numai la Revelionul Starurilor 2018, prezentat de Dan Negru.