Vedetă de la noi, fără bikini. Totul e pe cameră! Aşa promovează frumuseţea naturală – FOTO&VIDEO

De: Alexandra Necsoiu / 13.04.2017, 09:35
Vedetă de la noi, fără bikini. Totul e pe cameră! Aşa promovează frumuseţea naturală – FOTO&VIDEO
O îndrăgită cântăreaţă de la noi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată atunci când s-a lăsat filmată fără bikini.

Nonconformista Corina a lansat piesa verii, “Fernando”, iar clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească. Corina apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măşti de post-producţie pe faţă sau pe corp.

Corina, după ce partenerul ei a fost surprins cu altă femeie: „Eu nu am avut curajul să recunosc că s-a terminat”

Corina Bud s-a dezbrăcat! Artista, aşa cum numai iubitul o vede

Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce şi cum să facem, în care simţim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subţiri şi sexy, mesaje fără consistenţă. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc şi se compară cu noi nu ştiu că pentru imaginea “fără cusur” impusă de modele false şi prea perfecte, lucrează artişti talentaţi de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producţie… Aşa am ajuns să minţim. Frumuseţea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoţite de curajul de a fi tu însăţi”, spune Corina.

Corina mărturiseşte că fiecare clip din cariera ei de până acum a fost atent lucrat la capitolul imagine.

“Vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual şi puneam “măşti”- nişte filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por şi imperfecţiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Ţine doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminţi, drăgălaşe, soţii supuse şi tot timpul ascunse după false reţete ale feminităţii”, adaugă artista.

Noul clip al Corinei este un manifesto de “empowerment”, care pune sub semnul întrebării clişeele despre feminitate şi pune accent pe frumuseţe şi unicitate. În plus, Corina militează pentru explorarea sexualităţii fără tabu-uri şi lansează mişcarea #QueerRomânia.

“A fi queer e unul din termenii cei mai greşit interpretaţi în cultura noastră. A fi queer înseamnă, înainte de toate, a poseda un fel de a gândi, un set de valori, o mentalitate diferită. Este viziunea despre lume caracterizată de acceptare, de naturaleţea de a fi unic, neconvenţional şi liber in exprimare.

sunt cei care apreciază diferenţa, respectă orice orientare sexuală, înţeleg complexitatea şi infinitatea identităţilor fiecăruia dintre noi. Lor le este dedicat Fernando şi lor le spun că merită să luptam împreună pentru a oferi tuturor o ţară, o lume în care ne putem exprima fără teama de prejudecăţi, fără sentimentul că nu e normal sau nu “ne integrăm”, declară Corina.