Vedeta filmului premiat cu Oscar, No Man’s Land, vine la Bucureşti pentru premiera filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 17:22
Vedeta filmului premiat cu Oscar, No Man’s Land, vine la Bucureşti pentru premiera filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite
În aprilie va fi o avalanşă de vedete de la Hollywood în Bucureşti pentru ceea ce se anunţă cea mai cool premieră a unui film românesc. E vorba despre filmul The Wanderers – Vânătorul de spirite.

Printre cei care ajung la Bucureşti special pentru premiera acestui film se află şi actorul Branko Djuric, unul dintre cei mai importanţi stand up comedianţi din estul Europei, cu o carieră recunoscută inclusiv dincolo de ocean.

Născut şi crescut în Sarajevo, Branko Djuric este un artist multidisciplinar (actor, muzician, regizor) al cărui talent a depăşit graniţele ţării sale natale. În 2001 a fost eroul principal în „No Man’s Land”, film regizat de Danis Tanovic care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film străin, iar în 2011 Angelia Jolie l-a distribuit în primul său film ca regizor, „In the Land of Blood and Honey”.

Din 20 aprilie, Branko va putea fi văzut şi pe ecranele noastre în filmul lui Dragoş Buliga, The Wanderers – Vănâtorul de spirite, o comedie horror cu influenţe de thriller supernatural, unde îl are coleg de breaslă, adică vânător de spirite, pe Armand Assante.

Branko Djuric şi Armand Assante, precum şi Lior Ashkenazi ( un celebru actor israelian care deţine roluri principale în două dintre filmele vedetă în acest moment la Hollywood – „Foxtrot” şi „7 zile în Entebbe”) se vor afla la Bucureşti la mijlocul lui acestei luni alături de întreaga distribuţie română care îi include şi pe Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonţ, Raluca Aprodu şi Oana Marcu.