Vedete arestate pentru consum de droguri (POZE)

Apropo.ro / 02.03.2009, 22:40
Vedetele au si metode de distractie mai putin "ortodoxe", care se lasa cu arestari si chiar cu violenta.

Vedetele pe care le consideram modele de viata, uneori ascund in spatele faimei povesti triste.

Dincolo de imaginea perfecta, asortata covorului rosu, zac o sumedenie de vicii, care pot transforma starurile in inamici publici.

Daca unii se distreaza conducand pe strazi sub influenta drogurilor si a alcoolului, altii actioneaza violent impotriva autoritatilor, jurnalistilor sau se folosesc de faima si, deci, de banii lor pentru a scapa de pedepse pe care de multe ori le merita din plin.

Si starurile de la Hollywood au, asadar, slabiciunile lor si ajung sa-si regrete rebeliunile, care uneori le afecteaza iremediabil imaginea.

CITESTE SI "Vedete surprinse in ipostaze stupide (POZE)"

Louis Armstrong

"Regele jazz-ului" a fost arestat in 1931, pentru posesie de marijuana, insa ulterior acuzatiile au fost retrase.

El a murit abia in 1971 de cancer la gat, dar nu (numai) pentru ca ar fi fumat prea multa "iarba", ci pentru ca nu a renuntat sa cante la trompeta, desi medicii i-au recomandat acest lucru.

Mischa Barton

Cunoscuta datorita serialului "The O.C.", Mischa Barton s-a inscris deja pe "lista neagra" a petrecaretilor de la Hollywood, care au avut probleme cu autoritatile.

Actrita a fost arestata in 2007, pentru ca a condus fara carnet, sub influenta bauturilor alcoolice si a drogurilor usoare. Ea fost eliberata conditionat si tinuta sub supraveghere timp de trei ani.

David Bowie

Cantaretul a fost arestat in 1976 pentru posesie de marijuana. Pedeapsa pe care ar fi primit-o ar fi fost 15 ani de inchisoare, insa acuzatiile au fost retrase, iar Bowie a continuat sa se inspire din euforia drogurilor.

Trebuie totusi sa recunoastem ca, pe plan muzical, cocaina si nu numai au scos la iveala o latura interesanta a artistului. 

James Brown

Energia pe care celebrul cantaret o afisa pe scena s-a extins si in viata sa personala, ceea ce l-a costat in nenumarate randuri libertatea:

1988 – aflat la volanul unei masini care gonea in viteza pe strazile Carolinei de Sud, a sfarsit prin a fi arestat pentru posesie de arma (fara licenta), pentru atacarea unui politist si pentru posesie de droguri. Desi a primit 6 ani de inchisoare, cantaretul a "servit" doar 3.

1998 – a fost arestat pentru posesie de marijuana si pentru folosirea armei in mod inadecvat. Acest incident a aparut la o saptamana dupa ce artistul fusese internat pentru dependenta de calmante.

Inainte de a muri, in 2006, ultimele sale cuvinte au fost: “I’m hopping on the night train” ("Ma urc in trenul de noapte").

Jennifer Capriati

A rasarit ca o stea a tenisului mondial si a sfarsit prin a fi arestata pentru furt si consum de marijuana (1994).

In cele din urma, Capriati a trecut peste aceasta perioada "neagra" din viata ei si a castigat din nou simpatia publicului.

Ray Charles

Legendarul artist a fost arestat in 1958 si 1961 pentru posesie de heroina, iar in 1964 a fost din nou prins cu heroina si marijuana asupra lui, pe aeroportul din Boston.

In 1965 a fost arestat din nou pentru posesie de heroina, el fiind dependent timp de 20 de ani. Charles a evitat totusi inchisoarea, tratandu-se intr-o clinica din Los Angeles.

Macaulay Culkin

Tanarul actor care a devenit preferatul tuturor odata cu rolul sau din seria comica "Home Alone", s-a dovedit a fi rebel si in realitate. In 2004, Culkin a fost arestat pentru posesie de marijuana si Xanax.

Nicio grija, insa, actorul s-a ales doar cu o pedeapsa minora, care presupunea participarea la doua sedinte de consiliere in privinta riscurilor pe care le presupune consumul de droguri.

Woody Harrelson

A fost arestat pentru lacomie… de marijuana. Se pare ca actorul plantase cateva seminte de cannabis in Kentucky, insa acuzatiile la adresa lui au fost retrase.

 

Whitney Houston

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Whitney si sotul ei, Bobby Brown, au avut probleme atat de mari cu drogurile incat cariera cantaretei s-a dus pe Apa Sambetei.

In anul 2000, Whitney si sotul ei au fost retinuti pentru posesie de marijuana, pe un aeroport din Hawaii. Cantareata a trebuit sa plateasca cateva sute de dolari pentru sustinerea unui program de informare despre droguri, in randul tinerilor.

De asemenea, Whitney s-a internat la dezintoxicare in 2004 si 2005.

John Lennon

In 1968, John si sotia lui, Yoko Ono, au fost arestati pentru posesie de marijuana. Aceasta acuzatie aproape ca l-a costat pe cantaret dreptul de a locui in SUA.

 

Matthew McConaughey

In 1999, politia a raspuns unui apel la ora 2.30 AM, care inregistrase o plangere la adresa actorului Matthew McConaughey.

Acesta a fost gasit de autoritati dezbracat in propria locuinta, cantand de zor la tobe. Politistii au descoperit marijuana in apropierea actorului, insa acuzatiile au fost apoi retrase.

McConaughey a platit totusi o amenda de 50 de dolari, pentru perturbarea linistii publice.

George Michael

In afara de faptul ca acosteaza barbati in toalete publice si… Dumnezeu mai stie pe unde, George Michael adauga pe "lista neagra" si consumul de droguri.

In 2006, cantaretul a fost arestat pentru posesie de marijuana, dupa ce a fost descoperit in masina sa, inconstient.

A fost eliberat pe cautiune, insa a pledat vinovat la acuzatia de conducere sub influenta drogurilor.

In final, i-a fost suspendat carnetul pentru doi ani si a trebuit sa munceasca in folosul comunitatii.

Carlos Santana

Castigatorul premiului Grammy pentru cel mai bun chitarist a fost arestat pe aeroportul Houston, pentru ca avea asupra sa 5 grame de marijuana, adusa din Mexic.

Charlie Sheen

La varsta de 16 ani, Charlie a fost arestat pentru posesie de marijuana, chiar de ziua mamei lui.

Parintii l-au eliberat pe cautiune, iar tatal sau l-a dus apoi direct la biserica.

Norocul actorului este ca judecatorul care s-a ocupat de cazul lui era prieten cu familia Sheen, asa ca acuzatiile au fost retrase.

Amy Winehouse

In cazul ei nu ne mai mira nimic si tot ce speram e ca Amy sa ramana in viata, pentru a ne bucura cat mai mult timp de vocea ei minunata.

In 2007 cantareata a fost arestata impreuna cu sotul ei pentru posesie de droguri, dar au fost eliberati, dupa ce au platit aproximativ 800 $.

Din cauza consumului de droguri, lui Amy i-a fost refuzata viza pentru America, pe care insa a primit-o ulterior.

Dintre vedetele care au avut probleme cu autoritatile din cauza consumului de droguri, ii amintim si pe Snoop Dogg, Chuck Berry, Notorious B.I.G., Bobby Brown, Aaron Carter, Joe Cocker, Coolio, Tony Curtis, Andy Dick, DMX, Faith Evans, Boy George, George Harrison, Dennis Hopper, Mick Jagger, Haley Joel Osment, Lil’ Kim, Queen Latifah, Method Man, Bob Marley, Paul McCartney, Iggy Pop, Ja Rule, Tupac Shakur, Oliver Stine, Lil Wayne si, de la noi, Sisu.

Imagini: Popcrunch.com