Vedete care au cunoscut furia fanilor (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2015, 19:00
Vedete care au cunoscut furia fanilor (VIDEO)
Celebritatea nu aduce liniştea în viaţa artiştilor, ci dimpotrivă, mai multe probleme. Există fani care din prea multă dragoste ajung să rănească. La fel şi în cazul celor care îi urăsc.

Nu credem că există vreo vedetă care să nu fi avut vreun incident neplăcut în carieră legat de fani sau ne-fani. Care să fi simţit ura sau prea multa dragoste a acestora, pe pielea lor. Teama poate să fie un sentiment des întâlnit în cazul lor, în asemenea condiţii.

1. Will Smith

Pe când se afla pe covorul roşu, Will Smith a fost la un pas de a fi sărutat pe gură de Vitalii Sediuk, personaj media din Ucraina des întâlnit la evenimente mondene importante. Smith i-a răspuns cu o palmă peste faţă.

2. Bradley Cooper

Tot Sediuk a încercat o manevră de îmbrăţişare, la picioare, cu Bradley, pe covorul roşu de la Screen Actors Guild Awards. Actorul avea picioarele în braţele nebunului pe când încerca să facă poze alături de colegii săi.

3. Adele

Sediuk a devenit celebru pentru gesturile sale care au ajuns să agaseze vedetele. Şi Adele l-a întâlnit la decernarea premiilor Grammy, direct pe scenă.

4. Brad Pitt

Brad l-a întâlnit pe Sediuk la premiera filmului Maleficent. Glumeţul a sărit bariera şi a aterizat direct în faţa actorului.

5. America Ferrera

Pe data de 17 mai, Sediuk a fost alături şi de Ferrera, căreia i s-a băgat sub rochia albă în timp ce ea se deplasa pe covorul roşu.

6. Leonardo DiCaprio

La Festivalul de Film Santa Barbara, Sediuk a decis că lui Leonardo i-ar sta cu mult mai bine cu şliţul desfăcut.

7. Lindsay Lohan

Vedeta a fost aproape atacată de un fan ce i-a aruncat în cale o petardă de petrecere. Asta se întâmpla pe când Lindsay mergea la tribunal.

8. Kim Kardashian

În 2012, luna mai, pe când Kim era la evenimentul de lansare al parfumului său, o femeie din public, activistă PETA, i-a pus în cap o pungă de făină.

9. Taylor Swift

În timp ce artista se afla pe scenă şi dansa alături de trupa sa, un fan s-a strecurat printre dansatori şi i-a înmânat cântăreţei o scrisoare.

10. Tom Cruise

În 2005, Tom Cruise se afla în Londra la premiera filmului War of the Worlds, când a fost stropit cu apă, pe faţă, de un bărbat ce poza ca reporter.