Vedete care au făcut harcea-parcea cele mai scumpe maşini din lume!

De: Cătălina Matei / 14.06.2015, 09:00

Vedete care au făcut harcea-parcea cele mai scumpe maşini din lume!
O adevărată crimă în lumea automobilelor de lux! Iată vedetele care distrus adevărate bijuterii pe patru roţi.

 


Jay Kay, solistul Jamiroquai, a făcut un accident urât cu maşina sa magenta Lamborghini Diablo SE30 (a cărei valoare este estimateă la 360.000 de dolari). Kay nu a mai putut controla volanul la o curbă şi a ieşit cu maşina de pe şosea. Acesta s-a ales doar cu o amendă de 750 de lire sterline.

Năbădioasa Lindsay Lohan avea un Mercedes-Benz CLK-350, de culoare neagră, cu care a intrat într-un copac pe când fugea de paparazzi. Vedeta nu a păţit nimic, maşina – da!

Chiar şi comicii plâng! Rowan Atkinson, alias Mr. Bean, şi-a primit noua poreclă de Mr. Bang, în urma unui accident. Rowan este un renumit colecţionar de maşini, iar una dintre cele mai preţioase piese era o McLaren F1. El şi-a cumpărat această maşină pentru a marca succesul filmului “Bean – The Movie” şi o folosea pentru a călători alături de familie. Maşina este considerată una dintre cele mai exclusiviste, dar şi rapide din lumea. Viteza maximă atinsă este de 240 de mile pe oră şi numai Koenigsegg CCR şi Bougatti Veyron o poate bate la acest capitol. Iar Mr Bean a intrat cu acest automobil, estimat la 1,2 milioane de dolari, într-un Rover Metro, condus de o femeie.


Lamborghini-ul lui Kanye West, în valoare de 750.000 de dolari, a fost avariat de porţile electrice ale vilei lui Kim Kardashian, care s-au închis chiar în momentul în care maşina intra în curte.
Luxoasa maşina de culoare neagră a fost fotografiată chiar în momentul impactului. Imediat, o echipă de asistenţă pusă la dispoziţie de celebra marcă de autovehicule a sosit la faţa locului pentru a evalua pagubele.