Vedete care au încercat să se sinucidă!

Apropo.ro / 18.12.2012, 12:30
Au mulți admiratori, se bucură de notorietate și de resurse financiare, dar cu toate astea au încercat de multe ori să-și curme viața.

Depresiile și deziluziile nu ocolesc pe nimeni și de multe ori suntem tentați să ne dăm bătuți.

Iată 15 vedete, de la noi și din afară, care au fost pe punctul de a încheia socotelile cu viața:

1.Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a ajuns, lunea trecută, la spital după ce a luat un pumn de somnifere, după cum susțin anumite surse. Aceasta a fost găsită în stare de inconștiență, de familie.

Medicii de pe ambulanța sosită la reședința Oanei i-au acordat primul ajutor, dar nu au reușit să o trezească. Astfel, ea a fost pusă pe perfuzii și intubată, pentru a fi transportată de urgență la spitalul Floreasca din Capitală.

2. Cătălin Botezatu

Designerul Cătălin Botezatu a încercat să se sinucidă de două ori. O dată când era în închisoare și o dată din dragoste.

Nesuportând viața grea din spatele gratiilor, designerul a strâns câteva somnifere și vroia să-și ia viața. Norocul lui a fost că l-a văzut colegul de celulă, care imediat l-a dus la infirmerie. După câteva spălături stomacale, Cătălin s-a făcut bine, însă nu s-a învățat minte.

El a mai încercat o dată să se sinucidă, din cauza unui eșec în dragoste. Bote a „parcat” mașina pe marginea unei prăpăstii, spunându-și că dacă va cădea, asta e!

3. Simona Trașcă

Am încercat să-mi iau viața, la 16 ani, pentru fostul meu soț. Am luat cam trei flacoane de somnifere”, a declarat Simona Trașcă pentru Showbiz.ro.

4. Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a vrut să se sinucidă în urmă cu câțiva ani de zile.

„Un an de zile nu știam nici cum mă cheamă, dacă veneai la mine și îmi ziceam că eu sunt Mihaela Rădulescu, spuneam că așa e. Pierdusem ființa alături de care am trăit zece ani și cu care trebuia să mă căsătoresc și, într-un moment, am gândit că vreau să mor. M-am apropiat încet de geam, era și Oreste cu mine, dar nu aș fi sărit”.

5. Monica Tatoiu

Monica Tatoiu își amintește că și ea a vrut să își ia viața, în tinerețe: „Aveam 27 de ani, am vrut să mă sinucid din cauza unuia care m-a înșelat”.

6. Marina Dina

Marina Dina, fosta sexy-asistentă a lui Morar și iepuraș Playboy, a făcut o depresie din dragoste. Au urmat și problemele de sănătate și aceasta recunoaște că a avut gândul de a se sinucide.

7. Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a vrut să se sinucidă cu supradoză de medicamente, în anul 2006, ea cedând nervos din cauza morții a două persoane dragi din viața ei.

8. Prințesa Diana

Într-un interviu, Prințesa de Wales a declarat că în perioada în care era însărcinată cu Prințul William a încercat să pună punct vieții sale nefericite, aruncându-se pe scări.

9. Sinéad O’Connor

Artista a încercat să se sinucidă, în anul 1999, cu ajutorul a 20 de tablete de Valium, ulterior declarând presei că ideea de a-și pune capăt zilelor a urmărit-o toată viața.

10. Halle Berry

Halle Berry a declarat că din cauza mariajului eșuat cu jucătorul de baseball David Justice a încercat să își ia viața, inhalând monoxid de carbon.

11. Eminem
În anul 1996, după ce a fost părăsit de soția sa, Kim Mathers, Marshall Mathers, adică Eminem, a încercat să se sinucidă cu o supradoză de Tylenol, iar 4 ani mai târziu și-a tăiat venele.
12. Britney Spears

La începutul lui 2007, la scurt timp de la despărțirea de Kevin Federline, Britney a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Mai întâi a vrut să se se arunce în fața unei mașini, apoi cu o supradoză de Xanax.

13. Brigitte Bardot

Actrița a încercat să își ia viața de mai multe ori, încă din vremea adolescenței.

La vârsta de 26 de ani, și-a tăiat venele de la încheietura mâinilor și a luat o supradoză de somnifere, declarând ulterior: „Am luat pastile pentru că nu am vrut să mă arunc de la balcon pentru ca oamenii să facă poze cu trupul meu neînsuflețit întins pe jos”.

14. Elton John

Elton a vrut să își pună capăt zilelor, inhalând monoxid de carbon, însă a fost salvat de prietenul sau, compozitorul Bernie Taupin. Ulterior, cei doi au colaborat la realizarea piesei „Someone Saved My Life Tonight”.
15. Elizabeth Taylor

În februarie 1962, actrița Elizabeth Taylor a încercat să părăsească această lume cu o supradoză de Seconal (un antidepresiv puternic), cu toate că ulterior a declarat presei că tot ce a încercat să facă a fost să evadeze puțin din realitate.