Vedete care au refuzat sa pozeze pentru Playboy (Poze)

Apropo.ro / 03.08.2009, 17:30
Jennifer Aniston, Lady GaGa si Lindsay Lohan se numara printre vedetele care au refuzat sa pozeze dezbracate.

In timp ce unele femei ar face orice pentru a ajunge sa pozeze in Playboy, vedetele de la Hollywood prefera sa-si tina hainele pe ele, refuzand oferte de milioane de dolari din partea reprezentantilor celei mai celebre reviste pentru barbati din lume.

Cine nu si-ar dori sa o vada pe Jessica Alba, Jennifer Love Hewitt sau Lady GaGa in Playboy? Ele se afla printre starurile pe care si Hugh Hefner si-ar fi dorit sa le aiba in paginile revistei sale, pentru asta fiind dispus sa le ofere sume exorbitante.

"Taticul Iepurasilor" s-a lovit insa de refuzul politicos al vedetelor, care considera ca un pictorial explicit le-ar influenta negativ imaginea.

Iata ce sume au refuzat vedetele din partea Playboy:

Jennifer Aniston: 2,4 milioane de lire sterline

Daca ar fi acceptat sa pozeze in Playboy, vedeta ar fi primit din start aceasta suma, plus alte cateva milioane de dolari din vanzarile pe care le-ar fi inregistrat revista de pe urma imaginii ei.

 

Nelly Furtado: 500.000 de lire sterline

Cantareata a refuzat aceasta oferta, desi ar fi primit suma pentru a poza imbracata. Cu toate acestea, ea a declarat ca nu exclude definitiv optiunea de a aparea candva in paginile celebrei reviste.

Ashlee Simpson: 2,4 milioane de lire sterline

Sora Jessicai Simpson a refuzat aceasta oferta pe motiv ca isi doreste sa se remarce exclusiv prin muzica si sa aiba o imagine credibila.

Lindsay Lohan: 425.000 de lire sterline

Chiar daca probabil isi cauta cu disperare un loc de munca, Lindsay a demonstrat ca are principii si a refuzat sa pozeze nud pentru Hugh Hefner, in 2008. Vedeta a fost invitata sa pozeze topless in Playboy, cu ocazia celei de-a 55-a aniversari a revistei.

Mel B: 1 milion de lire sterline

In ciuda faptului ca artista acceptase anul trecut oferta celor de la Playboy, pictorialul inca se lasa asteptat…

Jessica Alba: secret

Desi multi barbati ar fi platit oricat pentru a o vedea pe Jessica in Playboy, revista nu a oferit altceva decat un pictorial cu celebra actrita in costum de baie, in numarul din martie 2006.

Ulterior, Jessica a dat in judecata Playboy pentru pictorialul publicat, dar si pentru ca imaginea ei fusese folosita pe coperta Playboy, pentru a-i creste vanzarile.

Se pare ca cei de la Payboy nu ii cerusera Jessicai acordul de a prelua fotografiile cu ea. In instanta, Jessica Alba a cerut ca numarul respectiv al revistei sa fie retras de pe piata.

 

Â