Vedete care practică… nudismul

Apropo.ro / 26.10.2011, 07:00
Vedete care practică… nudismul
Iată câteva celebrităţi care nu numai că pozează foarte des goale, dar şi în viaţa privată se simt mai bine cu cât mai puţine haine pe ele.


Adam Levine, unul dintre antrenorii de la „The Voice” SUA, este renumit pentru că a pozat pentru o campanie împotriva cancerului de prostată absolut gol, cu intimitatea acoperită de mâinile iubitei sale. Iată ce declară liderul formaţiei Maroon5: „Îmi place să stau gol cât de mult pot – mă simt foarte bine aşa”.

Cu un corp de invidiat chiar şi după patru naşteri, Heidi Klum nu are nicio problemă să pozeze goală. Supermodelul de origine germană declară că părinţii ei au învăţat-o să fie mândră de goliciunea ei. „Nu suntem hippie şi nu umblăm goi prin casă, dar dacă cineva e surprins când se schimbă sau când iese de la duş nu este o tragedie”. Heidi Klum spune că puştii ei o văd goală în casă tot timpul.

Alexander Skarsgard se simte foarte confortabil atunci când trebuie să apară gol în scene din serialul „True Blood”, nu pentru că arată foarte bine ci datorită educaţiei primite. „Nu sunt deloc ruşinos. Eu sunt din Suedia, acolo lucrurile sunt privite altfel. Dacă are sens, nu are rost să nu te dezbraci”.

Eva Mendes apare aproape în toate reclamele goală. „Îmi place să stau goală. Fac aproape totul goală, gătesc, mănânc, lucrez în grădină goală. Eu sunt de origine cubaneză, unde e foarte cald. Aşa că de ce să nu stau goală?”

Miranda Kerr este bucuroasă de oaspeţi chiar şi atunci când este dezbrăcată. „Oamenii vin la mine acasă şi mă găsesc doar în chiloţi”, mărturiseşte ea. Suntem siguri că nimeni nu se supără însă de asemenea primire.