Vedete care s-au combinat cu bărbați mai tineri în 2013

De: Mia Nicolescu / 28.12.2013, 13:00
S-au despărțit de iubiții sau chiar de soții lor maturi, dar și-au găsit repede consolarea în brațele unor bărbați cu mulți ani mai tineri decât ele. Care sunt vedetele din România cuplate cu tinerei?

Nu doar divele de peste hotare, precum Jennifer Lopez și Mariah Carey, ajung la o vârstă la care simt nevoia să împartă patul cu bărbați mult mai tineri decât ele.

Și la noi există această… modă. Andreea Marin, Anda Adam și Gabriela Cristea sunt doar câteva dintre vedetele din România care au renunțat la relațiile de lungă durată și au redescoperit dragostea cu ajutorul unor tinerei.

Andreea Marin (39) și Tuncay Ozturk (27)

Andreea Marin și Tuncay Ozturk

După divorțul de carismaticul Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin a început să simtă din nou fiorii dragostei și s-a lăsat purtată de val atunci când l-a întâlnit pe doctorul Tuncay Ozturk.

Cei doi s-au cunoscut într-o clinică din Istanbul, acolo unde Tuncay este fizioterapeut.

Tânărul bărbat se înțelge foarte bine cu fiica vedetei de televiziune, motiv pentru care aceștia se gândesc să se și căsătorească.

Gabriela Cristea (39) și Tavi Clonda (34)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

S-a despărțit de soțul său agresiv și a găsit imediat un tinerel care să se comporte cu ea ca și cum ar fi o regină.

Gabriela Cristea l-a părăsit pe Marcel Toader (51) și s-a aruncat în brațele lui Tavi Clonda, solistul bandului care întreține atmosfera în platoul emisiunii „Te vreau lângă mine”, prezentată de brunetă.

Pentru ca relația lor să se oficializeze, Clonda și-a părăsit și el iubita care îi era alături de câțiva ani.

Anda Adam (33) și Cătălin Țîră (19)

Anda Adam și Cătălin Țîră

Anda Adam și Victor Slav au pus capăt unei relații ce a durat mai bine de șapte ani. La puțin timp după despărțire, Victor s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, în timp ce Anda Adam a preferat să își facă de cap cu mai mulți bărbați.

Fotbalistul Cătălin Tîrță este singurul cu care artista a recunoscut că are o relație. Cei doi se despărțiseră, dar se pare că au revenit la sentimente bune și au petrecut Crăciunul împreună.

Ozana Barabancea (44) și Dumitru Botnaru (22)

Ozana Barabancea și Dumitru Botnaru

Ozana Barabancea nu se lasă nici ea mai prejos și se mândrește că are lângă ea un tinerel în putere și frumușel.

Soprana a anunțat pe Facebook că se află într-o relație cu Dumitru Botnaru, fost concurent la X Factor.

Angela Gheorghiu (48) și Mihai Ciortea (26)

Angela Gheorghiu și Mihai Ciortea

Divorțul de tenorul francez de origine italiană Roberto Alagna (50 de ani) a lăsat urme adânci în sufletul Angelei Gheorghiu.

Îndurerată, soprana s-a văzut nevoită să își găsească repede alinarea în brațele lui Cezar Ouatu (33), mai tânăr decât ea cu 15 ani.

Însă când contratenorul a revenit la iubita lui stewardesă, Angela a început imediat o idilă cu un bărbat și mai tânăr decât Cezar Ouatu.

Noua cucerire a sopranei, Mihai Ciortea, are doar 26 de ani și este medic stomatolog pentru copii.