Vedete care se plac mai grăsuţe

Apropo.ro / 12.01.2012, 14:28
Vedete care se plac mai grăsuţe
Iată câteva vedete de la Hollywood care demonstrează că nu trebuie să fie slabe ca să arate fabulos şi să se simtă bine în pielea lor.

Christina Aguilera
„Mă simt bine în pielea mea”, a declarat recent Christina Aguilera, deşi după apariţia ei la un show, în rochie mulată, toată presa a scris că este gravidă. „Sunt fericită cum sunt acum, am un iubit care-mi iubeşte trupul, eu îmi iubesc trupul, fiul meu este sănătos şi fericit. Este tot ce contează”.

Demi Lovato
Demi Lovato a fost foarte deschisă în privinţa dereglărilor alimentare de care a suferit pe toată durata adolescenţei şi a depresiei pentru care a trebuit să se interneze un timp. De asemenea, Demi Lovato nu s-a sfiit să le dea peste nas celor care râdeau de greutatea ei. „M-am îngrăşat. Şi ce? Asta se întâmplă când faci un tratament pentru dereglări alimentare”.



Jessica Simpson

„Toată lumea are fluctuaţii de greutate, dar mie nu mi-e ruşine să spun cât cântăresc”, spune artista de 31 de ani care acum urmează să devină mamă. „Îmi place cum arăt”.

Christina Hendricks
Roşcata din serialul „Mad Men” nu încearcă să-şi ascundă deloc silueta generoasă. „Sigur, aş fi mai fericită dacă aş avea mai puţin cu 5 kilograme – toate femeile îşi doresc asta. Dar când mă uit la pozele cu mine, mi se pare că sunt frumoasă”.



Kelly Clarkson

Cântăreaţa spune că, în liceu, era bulimică. Acum însă a învăţat să-şi iubească trupul aşa cum e şi chiar îi ia în râs pe cei care o îndeamnă să ţină o dietă: „Aş putea muri mâine. Chiar vreau să ţin dietă? Să mă întâlnesc cu Dumnezeu pe stomacul gol? Probabil că nu – Vreau să-l cunosc pe Dumnezeu cu nişte friptură în stomac”, spune Kelly Clarkson.

Sofia Vergara
Sofia Vergara nu poate spune că şi-a iubit mereu silueta voluptuoasă, dar acum este foarte mândră de sânii ei. „Sunt recunoscătoare că am un asemenea decolteu şi, sincer, sânii mei m-au ajutat mult în carieră. Şi întotdeauna m-am simţit sexy”.