Vedete „certate” cu legea (POZE)

Apropo.ro / 27.01.2009, 18:00
Daca in general vedetele arata impecabil, nu acelasi lucru se poate spune privind fotografiile lor... din inchisoare.

Starurile au uneori un apetit exagerat pentru distractie, astfel ca la finalul petrecerilor pe care le frecventeaza constant, ajung pe mana politiei.

Nu ne referim doar la vedetele hollywoodiene "de calibru", ci si la cativa autohtoni celebri care au bifat si arestari in CV.

Iata-i pe cei mai rebeli "rasfatati" din showbiz:

DE LA EI:

1. Lindsay Lohan

A fost arestata in mai si iulie 2007, ambele acuzatii fiind pentru conducere sub influenta alcoolului si consum de droguri.

Vedeta si-a recunoscut vina in ambele cazuri si a primit pedeapsa de a munci 10 zile in folosul comunitatii si de a petrece o zi in inchisoare.

Citeste mai multe despre Lindsay Lohan

2. Mischa Barton

A primit si ea pedeapsa pentru conducere sub influenta alcoolului.

In 2007 vedeta a fost arestata si pentru posesie de marijuana, insa ulterior acuzatia a fost retrasa, iar Mischa a fost eliberata conditionat si tinuta sub supraveghere timp de 3 ani.

CITESTE SI "Mischa Barton are probleme cu legea"

3. Mel Gibson

A fost arestat in 2006 pentru conducere sub influenta alcoolului si pentru ca in masina pe care o conducea avea o sticla cu alcool desfacuta.

Actorul a fost eliberat conditionat si tinut sub supraveghere timp de 3 ani.

CITESTE SI "Mel Gibson, rusinat ca a condus sub influenta alcoolului"

4. Michael Jackson

Iata expresia trista a lui Michael Jackson din 2003 (stanga), cand a fost arestat, inainte de inceperea mediatizatului proces in care a fost implicat in 2005.

Michael a fost acuzat de pedofilie, insa a pledat nevinovat si a fost scutit de sentinta care l-ar fi trimis la inchisoare pentru mult timp.

Citeste mai multe despre cazul lui Michael Jackson

5. Keanu Reeves

Actorul nu mai era la fel de curajos ca in "Matrix", atunci cand a fost arestat pentru conducere sub influenta alcoolului in 1993. Dupa efectuarea catorva teste, Keanu a fost eliberat.

Citeste mai multe despre Keanu Reeves

6. Hugh Grant

Britanicul nu este atat de cuminte precum pare, lucru confirmat de problemele sale cu autoritatile din anul 1995.

Hugh a fost prins in timp ce facea sex cu prostituata Divine Brown care, de altfel, a devenit celebra cu aceasta ocazie, intr-o masina parcata pe Sunset Boulevard.

In final, actorul a platit o amenda in valoare de 740 de lire sterline.

 

7. Paris Hilton

A avut de doua ori probleme cu autoritatile: o data in 2006, cand a condus sub influenta alcoolului si apoi in 2007, cand a condus in ciuda faptului ca i se suspendase carnetul.

A doua oara a fost condamnata la 45 de zile inchisoare pentru incalcarea eliberarii conditionate, insa a fost eliberata mai devreme, pentru buna purtare.

CITESTE SI "Paris Hilton a fost eliberata din inchisoare"

8. Robert Downey Jr.

Actorul este unul dintre "clientii fideli" ai autoritatilor, fiind arestat de nenumarate ori pentru posesie de droguri, conducere sub influenta alcoolului, posesie de heroina si de arme in anul 1996, cand a si fost condamnat la inchisoare 3 ani cu suspendare.

Citeste mai multe despre Robert Downey Jr.

Imagini: www.nowmagazine.co.uk

Printre vedetele internationale care au avut probleme cu legea se numara si Mickey Rourke, Nicole Richie, Al Pacino, Bill Gates, OJ Simpson, 2 PAC si Lil Kim.

DE LA NOI:

9. Catalin Botezatu

Cunoscutul designer a acordat un interviu pentru revista Tabu in 2007, marturisind, cu o sinceritate debordanta, ca in urma cu 16 ani a facut inchisoare, unde se si hotarase, de altfel, sa se sinucida cu somnifere.

Botezatu a mai spus ca un detinut, coleg cu el de celula, a inghitit pastilele respective, convins fiind ca nu il va regreta nimeni, asa cum s-ar fi intamplat in cazul lui Bote.

Designer-ul a mai avut o tentaiva de suicid, de data aceasta din cauza unei nimpliniri sentimentale.

Astfel, el si-a condus masina pana pe marginea unei prapastii si a asteptat timp de o ora ca aceasta sa alunece in gol.

Citeste si "Catalin Botezatu a vazut moartea cu ochii"

Imagine: produsebio.com

10. Tudor Sisu

Sisu a devenit cunoscut cand s-a lansat alaturi de Puya, in trupa "La Familia".

In octombrie 2003, Sisu a fost condamnat la trei ani inchisoare pentru consum de droguri de mare risc, iar dupa doi ani a fost eliberat conditionat.

In 2006 Sisu a fost din nou arestat si audiat de procurori, colegul sau de trupa Puya, fiind prezent pentru a-l sustine.

Atunci, un numar de 26 de persoane au fost arestate in urma unei actiuni de combatere a traficului de droguri, pe numele a 17 dintre acestea fiind emise mandate de arestare preventiva.

La scurt timp dupa ce Sisu a fost eliberat din inchisoare, Puya si-a lansat primul album solo.

Citeste mai multe despre arestarea lui Sisu


Imagine: icecube.ro

Vezi mai multe vedete care au infundat puscaria, pe Showbiz.ro