Vedete de la noi ajunse la estetician

De: Dragos Tanase / 20.11.2012, 12:30
Din dorința de a arăta cat mai bine, vedetele de la noi nu se sfiiesc să recurgă la operatii estetice, chiar dacă multe dintre ele nu vor să recunoască acest lucru.

Astfel de intervenții au devenit comune în zilele noastre, dar foarte multe persoane exagerează.

Dacă în unele cazuri, chirurgii corectează defectele fizice deranjante, alteori, aceștia sunt meșteșugarii unor transformări fizice grotești și, din nefericire, adesea ireversibile.

În goana după faimă și frumusețe, multe vedete au apelat la acest gen de intervenții, chit că au recunoscut-o sau nu!

Iată o listă cu căteva dintre ele:

1. Gina Pistol

În 2008, Gina Pistol și-a făcut o mărire de buze la o clinică din Bacău. Se pare însă că substanța folosită nu a fost de cea mai bună calitate, pentru că în câteva luni a descoperit că i s-a format un chist, care trebuia operat imediat.

Și nasul vedetei a avut de suferit după o intervenție chirurgicală nereușită, efectuată acum 10 ani. Practic, nasul ei era „prăbușit” și nările erau astupate în proporție de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts: „Ceea ce avea Gina se numește nas prăbușit. El era estetic, arată bine și nu și-ar fi închipuit nimeni că Gina avea astfel de probleme, dar nu îl putea folosi. Am luat un pic de cartilaj din spatele urechii și i-am pus această fâșie mică undeva între aripile de cartilaj ale nasului ca un fel de umeraș, ca să-i țină deschise cele doua nari și Gina să poată respira”.

2. Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi este prima vedetă din România care a apelat la operațiile estetice, iar lipsa de experiență a medicilor în acest domeniu s-a făcut simțită imediat. Prima intervenție a avut loc în anul 2000, iar rezultatul a fost mult sub așteptările vedetei. De atunci a mai făcut două intervenții chirurgicale și abia acum este mulțumită de rezultat.

3. Bianca Drăgușanu

Poreclită femeia de plastic, Bianca Drăgușanu este regina opretiilor estetice din România. Aceasta este concluzia unanima a medicilor esteticieni și a stilistilor care sunt de parere ca Bianca a suferit in ultimii zece ani mult mai multe intervenții chirurgicale decât este dispusă să recunoască.

4. Elena Băsescu

În 2001, când avea 20 de ani, fiica președintelui și-a modificat forma nasului și și-a tatuat conturul buzelor, potrivit tabloidelor. Se pare că Elena a dorit să scape de un complex legat de profilul ei, operația având loc la Bacău și a costat-o puțin peste 1000 de euro. În 2007, Elena a mai „lucrat” puțin la buze, potrivit Cancan. Se pare că EBA folosește frecvent acid hialuronic, pentru a avea buzele pline.

5. Ramona Gabor

Pentru că nu era mulțumită de cum arăta și probabil simțindu-se eclipsată de sora sa, Monica Gabor, Ramona și-a micșorat nasul, și-a mărit pomeții, și-a pus silicoane și și-a îndreptat picioarele pentru a scăpa de ‘parantezele’ inestetice.

„Mă dor toate. Am fost inconștientă, nu trebuia să-mi fac atâtea operații în aceeași zi. Acum sper să treacă repede această perioadă grea pentru mine, să-mi revin, pentru că nu mai suport să mă aflu în starea asta”, declara Ramona, la vremea respectivă.

6. Monica Gabor

Cu toate că este mai mult decât evident că și-a mărit bustul Monica Columbeanu nu vrea să recunoscă nici în ruptul capului. Aceasta uită de bunele maniere, atunci când este întrebată despre operații estetice.

„Ești o nesimtiță să ma întrebi dacă am operații estetice. Mă mir ca nu întrebi dacă sunt epilată”, a spus Monica Columbeanu.

7. Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a urmat exemplul colegelor de breaslă și și-a mărit bustul. „Fata mea a plâns trei luni că vrea silicoane”, a declarat mama Andreei.

8. Mihaela Rădulescu

Chiar dacă, de-a lungul timpului, nu s-a scris foarte mult despre operațiile estice pe care le are, privind fotografiile realizate de-a lungul timpului, se poate observa faptul că Mihaela Rădulescu nu a apelat la o singură intervenție, cea la sâni, recunoscută de altfel.

Fizionomia feței s-a schimbat foarte mult, nasul este altfel conturat, iar pomeții parcă sunt altfel „desenați”. Nu știm, însă, dacă este adevărat faptul că și-ar fi scos două coaste ca să abă talia mai subțire. Această informație rămâne încă la stadiul de zvon.

9. Mădălina Pamfile

Deși avea buze frumoase, Mădălina Pamfile și-a dorit buze mai mari și a hotărât să-și facă o schimbare, fără să anunțe pe nimeni.

„A fost o curiozitate de-a mea, chiar dacă aveam buzele cărnoase, am vrut să văd cum este să le am mai mari. În buza de jos mi-am pus foarte puțin, cea mai mare cantitate mi-am injectat-o în cea de sus. Sunt mulțumită de rezultat, dar trebuie să mai treacă vreo două zile până când vor arăta așa cum trebuie. Prietenele mele nu au știut nimic și au avut un șoc când m-au văzut, dar s-au obișnuit până la urmă. Nici iubitul meu nu a știut nimic, lui îi plac femeile mai naturale, dar până la urmă i-a plăcut și lui”, a declarat Mădălina Pamfile, potrivit cancan.ro.

Săptamâna trecută, bruneta a depășit și complexul sânilor mici pentru că aceasta a apelat la serviciile unui chirurg estetician și a suportat o operație de implanturi de silicon.

10. Anda Adam

Anda Adam și-a pus silicoane, în anul 2002.

„Mi-am dat seama că semănam la piept cu un bărbat. Aveam două variante: să mă mai îngraș sau să-mi pun silicoane”, a declarat ea.

Potrivit Cancan, Anda este conștientă de aspectul bizar al decolteului ei și de aceea cere prelucrarea fotografiilor pentru promovare, postere sau coperți de albume.

11. Claudia Pavel

În 2006, Claudia Pavel (Cream) a făcut prima rinoplastie care i-a „măcelărit” nasul. „La scurt timp după operație, mi-a apărut și un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor și nu știam cum să-l mai maschez”, declara Cream pentru Click. Acum, cântăreața are acum un nas reușit, datorită unui chirurg grec.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/topul-celor-mai-nereusite-operatii-estetice-din-romania_769537.html#ixzz2Cft7DNv4

În 2006, Claudia Pavel (Cream) a făcut prima rinoplastie, care i-a „măcelărit” nasul.

„La scurt timp după operație, mi-a apărut și un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor și nu știam cum să-l mai maschez”, a declarat Claudia.

Acum, cântăreața are acum un nas reușit, datorită unui chirurg grec.

12. Nicoleta Luciu

Dupa nșterea tripleților, Nicoleta Luciu a decis să-și pună silicoane. Vedeta este mulțumită de felul în care arată și le recomandă mămicilor să îi urmeze exemplul, indiferent de costuri, pentru confortul psihic….

Procesul de recuperare pare floare la ureche pentru Nicoleta. Ea susține că nu a avut dureri și că a ieșit din casă la câteva ore după intervenție.

„La prânz mi-am pus silicoane, iar seara eram cu fiul meu în Mall. Am urcat la volan și am condus la cinci zile după operație”, a declarat Nicoleta, despre care Cătălin Măruță a spus ca este „primul piept al țării”.

13. Marina Dina

Pentru că a vrut implanturi prea mari, fosta asistentă a lui Mihai Morar s-a trezit, la câteva luni de la operație, cu o gâlmă foarte inestetică sub sân, provocată de alunecarea și sugrumarea implantului sub mușchi.

14. Raluca și Denisa (Bambi)

Și fetele de la Bambi au șocat publicul cu un bust vizibil mărit, de mai mare frumusețea.

Denisa nu s-a oprit aici, aceasta și-a mărit și buzele: „Operațiile estetice nu mai sunt un subiect tabu. E normal să arăți bine dacă ai un medic bun”, a spus aceasta.

Autor: Anca Ionescu

În 2006, Claudia Pavel (Cream) a făcut prima rinoplastie care i-a „măcelărit” nasul. „La scurt timp după operație, mi-a apărut și un chist în partea de sus a nasului, arăta îngrozitor și nu știam cum să-l mai maschez”, declara Cream pentru Click. Acum, cântăreața are acum un nas reușit, datorită unui chirurg grec.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/topul-celor-mai-nereusite-operatii-estetice-din-romania_769537.html#ixzz2Cft7DNv4