Vedete de la noi și de peste hotare cu mulți copii (Poze)

Apropo.ro / 13.11.2012, 12:30
Ce au în comun Nicoleta Luciu, Adrian Păunescu, Cristi Borcea și Steven Spielberg, Brad Pitt și Victoria Beckham? O familie numeroasă, cu mulți copii!

Multe dintre vedetele ce urmează au copiii dintr-o singură căsnicie, altele din mai multe sau au devenit părinți vitregi prin căsătorie.

Bucuria de a fi părinte a fost mai mare decât un gând al costurilor sau al unei locuințe. Alții s-au trezit părinți fără voia lor sau au păstrat secret faptul că au mai mulți copii.

Printre vedetele din România cu mai multi copii se numără:

– Adrian Păunescu – 6 copii

Despre Adrian Păunescu s-a scris prin 1967 ca ar fi devenit tată de gemene, fete pe care nu le-a recunoscut niciodată ca fiind ale sale.

Despre acest episod a povestit poeta Constanța Buzea, fosta soție a poetului, care le-a întâlnit și pe care le-a vazut ca fiind „copii identice ale Ioanei mele”. Ioana fiind fiica ei cu Adrian Păunescu. Dupa Ioana, cei doi poeți au devenit părinții unui băiat – Andrei, născut în 1969.

Adrian Paunescu si Ioana

Adrian Paunescu și Ioana

Celor doi copii a urmat o altă fată, Ana Maria, născută în 1990, din căsătoria cu Carmen Paunescu.

Ana Maria Paunescu

Ana Maria Păunescu

De altfel, Ioana, Andrei și Ana Maria sunt cei trei copii pe care Adrian Păunescu i-a recunoscut ca fiind ai săi.

Andrei Paunescu

Andrei Păunescu

Nerecunoscută ca fiica a ramas și Andreea-Mihaela Bîrlea, 43 de ani, care a spus că este fiica poetului abia după moartea acestuia. Mama acesteia, Rodica Bîrlea, a recunoscut că a trăit povești de iubire, paralele, cu Adrian Păunescu și Nichita Stănescu.

– Cristi Borcea – 5 copii

Fostul acționar dinamovist Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea timp de 23 de ani. Cei doi au împreună trei copii – o pereche de gemeni, băiat și fată, Antonia Melissa și Mihai Angelo, 8 ani, și Patrick, 15 ani.

Antonia Melissa, Mihai Angelo și Patrick Borcea

Antonia Melissa, Mihai Angelo și Patrick Borcea

După divorțul din mai 2011 de Mihaela, Cristi s-a căsătorit cu Alina Vidican, în luna august 2011, o iubire mai veche. În luna septembrie a aceluiași an, dinamovistul anunța că va deveni tată pentru a patra oară.

În luna mai 2012, Cristi și Alina au devenit părinții unui băiat – Alexandru George.

Alina, Cristi si fiul lor Alexandru George

Alina, Cristi și fiul lor Alexandru George

Au existat zvonuri în presă care vorbeau despre o amantă de-a lui Cristi Borcea, cu care avea și o fiică. Cele două locuiau într-un apartament de lux cumparat de Borcea, în nordul Capitalei.

– Nicoleta Luciu – 4 copii

La 31 de ani, Nicoleta Luciu se poate mândri cu o familie frumoasă și numeroasă, cu o carieră în ascensiune și un corp mai mult decât superb.

Nicoleta a devenit mamă pentru prima dată în 2008. Primul copil a fost un băiat ce a primit numele de Zsolt Jr.

Nicoleta Luciu alaturi de Zsolt Jr. si tripleti

Nicoleta Luciu alaturi de Zsolt Jr. și tripleti

În luna octombrie 2011, Nicoleta se pregătea să devină mamă pentru a doua oară…. de tripleți: doi băieți Karoli și Kevin, și o fetiță pe nume Kim.

Pe perioada ambelor sarcini, Nicoleta a luat peste 30 de kilograme, dar de fiecare dată le-a dat jos cu sport, dietă și multă ambitție. După a doua naștere, Nicoleta și-a remodelat bustul, ea având acum sânii de un kilogram.

– Silviu Prigoană – 4 copii

Silviu Prigoană a mai fost căsătorit înainte ca Adriana Bahmuțeanu să-i devină soție. Din acel mariaj au rezultat 2 fii: Honorius și Silvius.

Honorius și Silvius Prigoana

Honorius și Silvius Prigoană

După ani, Silviu s-a căsătorit cu Adriana care i-a dăruit tot doi băieți, pe Eduard, 6 ani, și Mihai Maximus, 2 ani. Silviu și Adriana s-au căsătorit și au divorțat până acum de patru ori în cinci ani de mariaj. În luna august 2012, pe fondul unor neîntelegeri, Adriana a părăsit căminul conjugal împreună cu cei doi minori.

Eduard și Mihai Maximus Prigoana

Eduard și Mihai Maximus Prigoană

Anamaria Prodan – 3 copii

Anamaria Prodan este și o femeie de afaceri de succes, o soție iubitoare, dar și o mamă model pentru cei trei copii ai săi.

Anamaria Prodan are două fete, pe Sarah (născută în 2000) și Rebecca (născută în 1999), din fosta căsătorie cu jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan alături de familie

Anamaria Prodan alături de familie

După despărțirea de baschetbalist, Anamaria l-a întâlnit pe Laurențiu alături de care a început o relație în urmă cu 13 ani. Nunta lor a avut loc în 2008, anul în care s-a născut și primul lor copil – Laurențiu Junior.

Laurențiu Reghecampf are un băiat pe nume Luca (10 ani) dintr-o căsătorie anterioară, cu Mariana Pfeiffer. Acesta locuiește alături de mama lui în Germania.

Peste hotarele României, situatia în ce priveste numarul copiilor într-o familie creste simtitor

– Eddie Murphy – 8 copii

Actorul de comedie Eddie Murphy este tatăl a opt copii, dintre care nu a vrut să recunoască paternitatea unuia. Cinci dintre copii au rezultat din căsătoria cu fosta soție Nicole Mitchell Murphy, iar ceilalți trei cu alte trei femei.

Christian (născut în 1990) a rezultat din relația lui Eddie cu Tamara Moore.

Miles Mitchell, Christian Murphy, Tamara Moore și Eric Murphy

Miles Mitchell, Christian Murphy, Tamara Moore și Eric Murphy

În 1989 se năștea Eric Murphy, fiul actorului cu Paulette McNeely.

În 2007, Murphy nu a vrut să recunoască că este tatal lui Iris, copilul său și al lui Melanie B. Abia după ce rezultatele ADN au fost gata, actorul s-a trecut în acte ca tată al copilului.

În 12 ani de mariaj, Eddie si Nicole au avut cinci copii. Cei doi au divorțat între timp.

Nicole Murphy (dreapta) și fiica Brian Murphy

Nicole Murphy (dreapta) și fiica Brian Murphy

Cei cinci copii sunt: Bria (născută în 1989), Myles Mitchell (născut în 1992), Shayne Audra (născută în 1994), Zola Ivy (născută în 1999) și Bella Yahra (născută în 2002).

– Steven Spielberg – 7 copiii

Regizorul Steven Spielberg este tatăl a șapte copii, din care doi adoptați. În 1988 s-a născut Theo Spielberg, care a fost adoptat de cea de-a doua soție a lui Steven, Kate Capshaw, înainte de căsătoria cu acesta. Apoi, și el l-a adoptat pe Theo.

Mikaela George Spielberg s-a născut în 1996, este fiica naturală a lui Kate, și ulterior a fost adoptată de Steven.

Familia Spielberg

Familia Spielberg

Alături de Kate, regizorul are trei copiii biologici: Sasha, născută în 1990, Sawyer, născut în 1992, și Destry Allyn, născută în 1996.

Din prima căsătorie cu Amy Irving a rezultat Max, născut în 1985.

– Dustin Hoffman – 7 copii

Actorul Dustin Hoffman este tatăl a șapte copii, rezultați din două mariaje.

Karina, născută în 1966, a fost primul copil al lui Dustin Hoffman, pe care a adoptat-o pe când avea trei ani. Mama ei se numea Anne Bryne.

Al doilea copil al actorului a fost Jenna Hoffman, născută în 1970, a cărei mamă este tot Anne. A jucat în trei filme de-ale tatalui ei „Outbreak”, „Wag the Dog”, și „Mad City”, dar și în „The Wedding Singer” în rolul lui Cindy Castellucci.

Jake Hoffman, născut în 1981, este cel de-al treilea copil al lui Dustin, dar și primul fiu cu a doua soție – Lisa Hoffman (fostă Gottsegen). Din nefericire, Lisa a avut o hemoragie la naștere, și s-a aflat la un pas de moarte. La fel și micuțul născut prematur. Eforturile medicilor i-au ținut pe amândoi în viață.

Dustin și Jake Hoffman

Rebecca Hoffman, născută în 1983, este cea de-a treia fată a actorului și al patrulea copil. Max Hoffman, născut în 1984, este cel de-al doilea fiu al lui Dustin și al cincilea copil. A apărut în „Hook and Meet The Fockers”, și-a împrumutat vocea pentru animația lui Adam Sandler „Eight Crazy Nights”. A avut o relație cu Lilly Allen, în 2008.

Maxwell Geoffrey, născut în 1984, și Alexandra Hoffman, născută în 1987, sunt ultimii pe lista copiilor lui Dustin. Ultimii cinci au fost făcuti cu a doua soție, avocata Lisa Hoffman.

– Angelina Jolie – 6 copii

Cuplul Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: trei biologici și trei adoptați.

În 2002 l-a adoptat pe Maddox Chivan (născut în 2001 cu numele de Rath Vibol) de la un orfelinat din Cambodgia.

Angelina Jolie alaturi de Shiloh, Vivienne, și Knox Jolie Pitt

Angelina Jolie alături de Shiloh, Vivienne, și Knox Jolie Pitt

În 2005, Jolie a adoptat-o pe Zahara Marley (născută în 2005) din Etiopia pe când micuța avea doar șase luni.

Cei doi copii au fost adoptați ulterior și de Brad Pitt.

În 2006, Angelina a născut-o pe Shiloh Nouvel în Namibia, acolo unde a mers special cu Pitt pentru a aduce pe lume primul ei copil biologic. Banii obtinuți prin vânzarea fotografiilor cu primul născut al celui mai popular cuplu din lume le-a adus peste 7,6 milioane de dolari, bani ce au fost donați copiilor africani.

Maddox, Shiloh și Zahara

Maddox, Shiloh și Zahara

Pax Thien a fost adoptat în 2007 de la un orfelinat din Ho Chi Minh, Vietnam. El s-a născut la data de 2003 și avea numele Pham Quang Sang. A fost adoptat doar de Jolie, pentru că legea vietnameză nu permite cuplurilor necăsătorite să înfieze un copil.

În cadrul Festivalului de Film de la Cannes din mai 2008, Jolie a confirmat că va fi mamă de gemeni. În iulie 2008 s-au născut Knox Leon și Vivienne Marcheline, la un spital privat din Nisa.

De fiecare dată, banii adunați de pe urma imaginilor cu micuții lor au fost donați.

– Heidi Klum – 4 copii

Modelul Heidi Klum este mamă a patru copii, deși nu ai spune. Ca și în cazul Nicoletei Luciu.

Heidi Klum a avut o relație cu Flavio Briatore, 53 de ani, de la Formula One Renault, din care a rezultat un băiat – Helene Boshoven „Leni” Klum (născut în 2004).

La începutul lui 2004, pe când era încă însarcinată, Heidi s-a desparțit de Flavio și a început o relație cu Seal. Cei doi s-au logodit în decembrie 2004 și au făcut nunta în mai 2005.

Heidi și Seal au împreună trei copii biologici: Henry Gunther Ademola Dashtu Samuel (născut în septembrie 2005), Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel (născut în noiembrie 2006) și fata Lou Sulola Samuel (născută în octombrie 2009).

Heidi Klum si copiii săi

Heidi Klum, Johan Samuel, Lou Samuel, Leni Samuel, Henry Samuel

În 2009, Heidi a luat numele de familie al lui Seal, la fel ca toți copiii. La sfârsitul lui 2009, Seal l-a adoptat pe Leni, primul copil al modelului.

De-a lungul mariajului lor, Seal și Heidi și-au reînnoit juramintele în fiecare an în fata familiei și prietenilor, iar în ianuarie 2012 au anunțat că divorțează dupa aproape șapte ani petrecuți împreună. După separare, Heidi a revenit la numele de Klum. Acum are o relație cu bodyguardul ei Martin Kristen.