Vedete de Romania, asa cum nu le-ati mai vazut pana acum! (Poze)

Apropo.ro / 19.12.2011, 17:35
Oana Cuzino, Dana Rogoz si Andreea Ibaka sunt doar cateva dintre vedetele care au pozat alaturi de cele mai dragi persoane din viata lor: mame si fiice.

Din dorinta de a-si arata aprecierea si dragostea fata de cele mai dragi persoane, Oana Cuzino, Dana Rogoz, Andreea Ibaka si Elena Lasconi au pozat impreuna cu mamele sau fiicele lor, acest gest fiind parte din campania „Spune Te Iubesc parintilor” de la ProTV.

Elena Lasconi si fiica ei

Elena Lasconi si fiica ei

Publicul are acum ocazia sa vada cateva dintre vedetele lor preferate intr-o ipostaza diferita.

„Eu sprijin cu toata puterea orice initiativa care are in prim-plan ideea de dragoste si comunicare, asa ca va felicit pentru ca v -ati gandit sa-i aduceti pe romani mai aproape unii de altii! La filmare am incercat sa ii facem si pe privitori sa simta emotia generata de declaratia lui Naomi si mai ales cum doar doua- trei cuvinte au puterea de a reincarca starea de buna dispozitie. Iar eu m-am bucurat foarte mult de imbratisarile ei dulci”, spune Oana Cuzino care a primit astfel una dintre cele mai frumoase declaratii din partea fiicei ei.

Oana si Naomi Cuzino

Oana si Naomi Cuzino

„As fi fost tentata sa cred ca momentul filmarii va fi unul extrem de usor, dar lucrurile nu au stat chiar asa. Imi iubesc nespus de mult mama si bineinteles ca nu este prima oara cand ii spun lucrul asta. Insa transformarea unui moment intim intr-unul public nu a fost deloc usoara. Abia astept sa vad filmarea, cred ca a surprins emotii sincere intre doua persoane puternic interconectate”, incheie Andreea, careia emotia i-a adus si cateva lacrimi.

Amandoua am plans. E foarte frumos sa fii mama, si iti dai seama cu adevarat cand vezi primul zambet al copilului, cand te mangaie, cand iti face declaratii. Copilul meu este sufletul meu”, a declarat Elena dupa filmare.

Dana si mama ei

Dana Rogoz alaturi de mama ei

„Ce simt pentru mama este atat de puternic incat nu incape in aceste doua cuvinte. Mi s-a parut si mai greu la filmare cu mama, era si mai emotionant pentru ca erau si alti oameni de fata. Ma tineam de mina cu ea si am transpirat instantaneu cand i-am spus ca o iubesc. Dar campania mi s-a parut foarte frumoasa si cred ca trebuie sa ne eliberam de aceste inhibitii„, a spus Dana Rogoz.