Vedete din Romania care se prostitueaza! (Cancan)

Apropo.ro / 30.01.2009, 08:58
Vedete din Romania care se prostitueaza! (Cancan)
In Romania, nu putine sunt persoanele publice dispuse sa se prostitueze, iar ziarul Cancan si-a propus sa le dezvaluie.

Cancan prezinta un caz uluitor, filmat cu o camera ascunsa, in care una dintre cele mai controversate vedete ale showbizului romanesc a incasat bani de la reporterii sub acoperire spunand ca stie multe persoane publice dispuse sa se prostitueze.

Proxenetul-vedeta a cerut si a luat o suma in euro de la reporterii Cancan pentru a-si comercializa sexual unii dintre colegii de breasla.

Si nu sunt putine persoanele publice traficate.

Chiar daca pare incredibil, proba video este insa zdrobitoare, negocierea pentru serviciile sexuale ale co-prezentatoarei unui celebru show de mare audienta s-a facut initial intr-o masina si ulterior chiar pe holurile studioului.

"E porno femeia. Nu zice nu. Nu-i de aia sa zici ca-i fata mare, aoleu. Cand iti dau femeia mie sa-mi dai banii. Nu sa stau eu dupa tine ca sa-o f… Banii inainte. Noi, vedetele, ziua dormim si noaptea… Ne intalnim diseara la 9 si mergem acolo. Mergem direct la femeie", le-a spus proxenetul din showbiz reporterilor Cancan sub acoperire la prima discutie.

Citeste mai multe pe Cancan.ro!

Sursa Foto: Cancan.ro

REVENITI LUNI SA VIZIONATI FILMUL REALIZAT DE REPORTERII CANCAN SI SA AFLATI CINE ESTE PESTELE DIN SHOWBIZ SI VEDETA SCOASA "LA PRODUS"!