Vedete in bikini (POZE)

Apropo.ro / 31.05.2015, 12:45
Vedete in bikini (POZE)
Iarna e ca vara pentru unii dintre noi. Iata unde îşi petrec celebrităţiile vacanţa de iarnă?

Aida Zespica

Aida Zespica, fostă Miss Venezuela 2002, a fost prinsă de paparazzi în timp ce se bucura de o zi la plajă în Miami. La 29 de ani şi mamă a unui copil de trei ani, Aida Yespica rămâne una dintre cele mai sexy femei din lume.

Emma Rigby

Actriţa britanică, Emma Rigby şi-a arătat formele perfecte în Miami, unde filmează de altfel şi pentru cel mai nou film „Plastic”.

Jennifer Lopez

Şi frumoasa Jennifer Lopez a ales să se bucure în plină iarnă de plajă şi de soare. Astfel, Jennifer a ales să iasă cu toată familia la o plimbare cu iahtul în Miami.

Victoria Silvstedt

Modelul de origine suedeză, Victoria Silvstedt, a ales să se relaxeze la plajă tot în Miami.

Alessia Marcuzzi

Actriţa de origine italiană, Alessia Marcuzzi, în vârstă de 40 de ani, a ales să-şi afişeze formele voluptoase în celebra staţiune de renume mondial, Miami Beach.

Claudia Romani

Modelul italian, Claudia Romani a optat să-şi petreacă vacanţa de iarnă în Miami, unde a profitat din plin de soare şi de plajă. În 2006, Claudia a fost votată ca una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume de FHM.

Miranda Kerr

Fotomodelul Victoria Secret’s, Miranda Kerr s-a bucurat de soare tocmai în Cancun, Mexic. Vedeta în vârstă de 29 de ani şi mămică a unui băieţel de doi ani, a postat pe o celebră reţea de socializare câteva poze cu ea la plajă.

Magdalena Frackowiak

Modelul Magdalena Frackowiak, de origine poloneză, a fost surpinsă de paparazzi la plajă în timpul unei şedinţe foto în St. Barts. În pauzele de retuş pentru machiaj şi coafură, frumoasa blondină a profitat la maxim pentru a-şi face singură câteva poze cu iPhone-ul.