Vedete in ipostaze penibile (Poze)

Apropo.ro / 24.01.2012, 11:50
Si vedetele au vicii, insa unele dive de la Hollywood nu si le pot controla si se expun in ipostaze penibile.

Este bine cunoscuta pasiunea lui Kate Moss, Lindsay Lohan sau Courtney Love pentru alcool si viata de noapte.

Paparazzi asteapta cu nerabdare sa surprinda vedetele de la Hollywood pe picior gresit si stiu ca cea mai sigura cale este sa le astepte la iesirea din club. Divele din showbiz-ul international reusesc cu greu sa se tina pe picioare dupa o noapte de petrecut. 

Revista Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversata femeie din istoria muzicii rock". In 2003, ea a fost arestata pentru ca a intrat prin efractie in casa iubitului ei din acea vreme. In 2005, un tribunal din SUA a trimis-o pe Courtney la o clinica de dexintoxicare timp de 28 de zile. 

Vezi mai multe poze cu vedete turmentate

Kate Moss este una dintre vedetele de pe urma carora paparazzii castiga bani frumosi. In 1998 a fost internata pentru prima oara la un centru de dezintoxicare, din cauza drogurilor, chiar daca ea sustinea ca era din cauza noptilor pierdute. Dupa anul 2000, Kate Moss a inceput sa arate din ce in ce mai rau. Punctul culminant l-a atins in anul 2005, cand au aparut poze cu ea in timp ce consuma cocaina. Desi a pierdut contracte importante, diva a ramas populara si si-a reluat cariera. 

Si Linsday Lohan s-a facut de ras de nenumarate ori din cauza pasiunii pentru alcool. Lindsay si-a inceput cariera acolo la 3 ani. Nu a rezistat psihic si acum se lupta cu dependenta de droguri si alcool. A fost arestata si pentru ca a condus sub influenta alcoolului. In 2007 a recunoscut ca este dependenta de cocaina si ca a baut la volan si a fost condamnata la o zi in inchisoare si la inca 10 zile de munca in serviciul comunitatii.