Vedete in top, bataie incasata pe masura!

Apropo.ro / 08.10.2008, 18:09
Apropo.ro a realizat un TOP 5 al batailor, date sau incasate, in randul cuplurilor celebre din Romania!

Dupa recentul scandal in care a fost implicat Sorin a lu’ Capone, iubitul Andreei Spataru, am realizat ca bataia este la moda in randul cuplurilor celebre din Romania.

Daca vrei sa intri in randul lumii e musai sa fii „mangaiata cu un pumn”, macar asa de forma. Motiv pentru care am alcatuit un top al vedetelor care s-au ales cu ceva vanatai de la partenerii de viata.

Aceasta este viziunea apropo.ro! Daca ai alta parere, comenteaza aici!

5. Maxer isi altoieste sotia. Nu a trecut mult de la nunta si cavalerul a inceput sa-si „educe” aleasa. Gurile rele povestesc prin reviste ca Dinu s-a apucat s-o altoiasca pe Deea sub privirile incremenite ale prietenilor. Cand proaspata sotie refuza sa faca pe gospodina, Maxer o pocneste, relateaza 7plus.ro.

Dinu si Deea Maxer

4.Anamaria Ferentz si-a facut bagajele si a parasit domiciliul conjugal la numai trei luni de la nunta. Sotul era violent, atat verbal cat si fizic.

Ana Maria Ferentz

3.Acum doi ani, Adriana Bahmuteanu isi acuza sotul de violenta. Acesta a lovit-o cu pliciul de muste si ea ca sa-i intoarca serviciul i-a aruncat pe geam proteza de lemn.

Adriana Bahmuteanu

2.Toata lumea a fost uimita cand a aflat ca Marian Dragulescu sa isi bate crunt sotia. Desi Larisa are un ochi invinetit, Marian spune ca ea este mai violenta decat el.

Larisa Dragulescu

1.Andreea Spatar „si-a furat-o” de la Boschet (Ionel Cojocea) , fostul iubit, in plina strada. Cu toate astea, ea sare in apararea lui si spune ca acesta a batut-o din prea multa iubire, pentru ca altfel el este un om foarte bland.

Andreea Spataru

Mai stii alte vedete care ar putea ocupa un loc in topul nostru? Comenteaza aici!