Vedete la coada vacii în “Serviţi, vă rog!”

Apropo.ro / 10.08.2009, 00:00
Vedete la coada vacii în “Serviţi,  vă rog!”
Edi Stancu, Andreea Antonescu, Viorel de la 3rei Sud Est şi Miki vor experimenta viaţa la ţară cu toate greutăţile ei, vineri şi sîmbătă, în emisiunea de la PRO TV.

Ca şi vedetele din ediţiile anterioare, ei vor trece prin adevărate peripeţii pentru a îndeplini sarcinile tot mai dificile date de Nea Mărin, specialistul în folclor al emisiunii “Dansez pentru tine”. Vedetele vor sta la coada vacii, vor curăţa grajdurile, vor face dulceaţă în casă şi vor jumuli găini, pentru ca o familie numeroasă să plece pentru prima dată împreună într-o vacanţă.

Edi Stancu intră în paşi de dans în ograda pensiunii de la “Serviţi, vă rog!”, pregătit să coboare la munca de jos, pentru ca familia Iasinovschi, din Cîmpulung Moldovenesc, să petreacă un concediu de vis. Cei patru copii îşi doresc foarte mult să meargă într-o vacanţă la mare.

Andreea Antonescu, Viorel şi Miki renunţă pentru o săptămînă la concerte, pentru a-şi demonstra calităţile de gazde perfecte ale pensiunii de la “Serviţi, vă rog!”.

Andreea va putea fi văzută la cratiţă, va parcurge kilometri întregi pînă la izvor şi va ieşi cu vacile şi caprele la păscut, pentru ca Mihai Aioanei, din Fălticeni, să meargă pentru prima dată într-o vacanţă alături de mama şi bunica lui. Viorel e pregătit să primească deşteptarea în zori şi să robotească fără oprire pînă la 12 noaptea, pentru ca micuţii familiei Ristache, din Bucureşti, să se bucure de o vacanţă alături de părinţii lor.

Miki va demonstra că are calităţile unei adevărate gospodine şi va găti în regim de restaurant, va spăla rufe ore întregi, va hrăni animalele şi va întoarce fînul pentru ca familia Ciubotariu, din Prahova, să petreacă o vacanţă de neuitat.