Vedete la şmotru în “Serviţi, vă rog!”

Apropo.ro / 17.08.2009, 00:00
Vedete la şmotru în “Serviţi, vă rog!”
Mircea Solcanu, Gina Pistol, Liviu Mititelu şi Nico intră şi ei în competiţia pentru cea mai bună gazdă a pensiunii din emisiunea “Serviţi, vă rog!”, transmisă vineri şi sîmbătă, la PRO TV.

Pentru ca o familie numeroasă să plece pentru prima dată într-o vacanţă, concurenţii sînt gata să meargă cu căruţa, să gătească găinile jumulite chiar de ei şi să prepare în casă brînza, untul şi dulceaţa. Nu se vor da în lături nici de la schimbatul scutecelor, spălatul şi călcatul rufelor sau văruitul coteţelor.

Mircea Solcanu va munci pe brînci pentru ca cei patru copii ai familiei Juhos, din Hunedoara, să petreacă prima vacanţă împreună cu părinţii lor. Gina Pistol îşi pune şorţul şi cizmele de cauciuc şi se pune pe treabă, pentru ca familia Soim, din Cluj, să petreacă un concediu de vis împreună. Liviu Mititelu e hotărît să-i impresioneze pe Nea Mărin şi pe clienţii tot mai exigenţi ai pensiunii, pentru ca Andrei şi Maria Popescu să meargă pentru prima dată într-o vacanţă, alături de vărul şi mătuşa lor. Mama copiilor a murit, iar tatăl lor, originar din China, a uitat de mult timp de ei.

La rîndul ei, Nico e gata să ro­botească non-stop pentru ca cele două fetiţe ale familiei Crişan, din Cluj, să petreacă alături de părinţii lor un concediu de neuitat. Familia trăieşte modest şi nu şi-a permis niciodată măcar să viseze la o vacanţă.