Vedete latino-americane care au spus „Adio” telenovelelor (Video)

Apropo.ro / 06.09.2015, 15:00
Vedete latino-americane care au spus
David Zepeda, William Levy, Sebastian Rulli sunt în topul preferinţelor din întreagă lume, însă câţi îşi aduc aminte că în urmă cu zece ani pe aceeaşi lista figurau nume precum Arturo Peniche, Eduardo Capetillo sau Diego Bertie? Faima e un lucru trecător, cu atât mai mult cu cât e capricioasă şi de multe ori e o chestiune de a te afla la locul potrivit în momentul potrivit. Cine sunt actorii de telenovele, vedetele absolute de ieri, care astăzi nu mai au nimic de-a face cu televiziunea?
Eduardo Verasategui 
 
Băiatul frumos din telenovelele ” Alma rebelde” şi „Tres mujeres” s-a îndepărtat de industria de televiziune după ce a anunţat că doreşte să se dedice religiei. De atunci, el a organizat campanii pro-Obama în rândul comunităţii hispanice din Statele Unite şi a dezvăluit că preferă să fie abstinent sexual decât să păcătuiască în faţă lui Dumnezeu. 
 

 Ana Colchero 
 
 Fata rea din „Corazon Salvaje” se dedică astăzi exclusiv activismului politic şi literaturii, ea fiind autoarea a peste 5 romane de fictiune. Unul dintre ele „Los Hijos del Tiempo” a fost nominalizat la premiul pentru „Cea mai bună cartea mexicană a anului” în 2012. 
 

Thalia 
 
Cea mai celebră din vedetele care au renunţat la televiziune şi asta datorită trilogiei de telenovele cu numele de  „Maria”. Astăzi, ea este soţia mogului Tommy Mottola, mama a doi copii şi e dedicată în totalitate muzicii pe care o scrie si o produce singură. 
 

Alison Lozz

A cunoscut celebritatea la vârsta de 14 ani când producătorii de la Televisa au desemnat-o protagonista serialului „Al Diablo con Los Guapos”, un remake după „Muneca Brava”. Ulterior, ea a decis să se dedice religiei, cultului „Martorii lui Yehova” din care face parte, dar şi familiei, actriţă căsătorindu-se foarte devreme cu un coleg de biserică. 

Barbara Mori 

După o serie de telenovele marca TV Azteca care nu i-au adus mare notorietate, Barbara Mori a gustat din cupa succesului cu „Rubi”, însă a refuzat cu încăpăţânare să mai continue în lumea telenovelelor după încheierea filmărilor. Astăzi, Barbara lucrează mai mult în cinematografie, face filme independente şi speră că într-o zi să dea lovitură la Hollywood, asemeni Salmei Hayek.