Vedete milionare care au dat faliment

De: Nicoleta Nicolae / 10.03.2015, 08:00
Vedete milionare care au dat faliment
Câteodată, cei faimoşi nu sunt neapărat şi bogaţi. Kim Basinger, Toni Braxton, Burt Reynolds şi, recent, Gary Busey au aflat acest lucru pe pielea lor.

Gary Busey



 

De curând, actorul Gary Busey s-a trezit că are datorii de 1 milion de dolari şi doar 50.000 de dolari în bancă, aşa că a fost nevoit să-şi anunţe falimentul.

Kim Basinger


Una dintre cele mai de succes actriţe din anii ’80-’90, Kim Basinger a început să aibă probleme financiare după ce a cumpărat un oraş întreg, Braselton din Georgia, pentru suma de 20 milioane de dolari. Apoi, după un proces pentru încălcarea contractului care a costat-o 8 milioane de dolari, a intrat în faliment.

 

Toni Braxton

Deşi Toni Braxton a câştigat zeci de milioane de dolari, la chiar apogeul carierei sale avea o grămadă de datorii din cauza unui contract nefericit care i-a îmbogăţit agenţii, managerii şi pe şefii companiei de producţie, iar pe ea a silit-o să declare falimentul.

Donald Trump

Deşi numele lui este sinonim cu bogăţia, puterea şi succesul, aceasta a declarat faliment cu nenumărate ocazii. Afacerile sale legate de cazinouri au eşuat lamentabil la începutul anilor ’90 şi, din nou, în 2004, când Donald Trump a pretins că a pierdut aproape 1 miliard de dolari.

Burt Reynolds

Deşi este unul dintre eroii Hollywood-ului, divorţul extrem de costisitor din 1996 a dezvăluit faptul că datoriile sale depăşeau cu mult posibilităţile financiare. Cel mai şocant e faptul că Burt Reynolds avea în staff-ul său un creator de peruci căruia îi datora 100.000 de dolari.