Vedete mutilate de bisturiu (POZE)

Apropo.ro / 09.02.2009, 12:30
Vedetele din Romania nu au intotdeauna parte de un "tuning" reusit atunci cand apeleaza la bisturiu.

Nu toate vedetele autohtone care calca in cabinetele medicilor esteticieni au parte de un "tuning" reusit.

Multe dintre ele recurg la aceste artificii pentru a-si vinde imaginea cat mai bine, insa uneori ajung sa regrete decizia de a-si modifica aspectul fizic dupa ce vad rezultatele dezastruoase.

Ramona Gabor este ultima "patita" la acest capitol, ea operandu-si sanii, gambele si nasul la sfarsitul anului trecut. Desi sora Monicai Columbeanu se declara multumita de rezultat, cel putin in ceea ce priveste nasul nu prea se observa diferenta…

Pentru cele trei operatii estetice, vedeta a beneficiat de o reducere substantiala, in baza unui contract de publicitate.

Daniela Gyorfi este de departe cea mai ghinionista dintre vedetele autohtone, mai cu seama ca a apelat la "magia" bisturiului inca de la inceputul anilor 2000, in perioada de pionierat a chirurgiei estetice.

Pentru ca sanii ei s-au ales cu un aspect dezastruos, Daniela a fost nevoita sa-si corecteze prima interventie, asa ca a revenit in cabinetul medicului pentru ca, "prima oara nu i-a placut forma, a doua oara i s-au parut prea mari, iar acum este, in sfarsit, multumita", informeaza click.ro.

Marinela Nitu si-a modificat atat de mult buzele si nasul incat aspectul ei poate fi usor confundat cu cel al unei figurine din plastic. Diva sustine ca si-a facut o singura operatie la buze, in Italia, in urma cu 10 ani.

Simona Sensual spune ca si-a marit fesele cu asa-numita substanta "radiesse" pentru a-si surprinde iubitul, insa rezultatul abia daca a fost vizibil.

Imagini: www.click.ro

Sursa: click.ro