Vedete pe covorul roşu la avanpremiera filmului „La limită”!

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2016, 07:00
Vedete pe covorul roşu la avanpremiera filmului
Într-un cadru de oficial ,la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, a avut loc avanpremiera filmului “La limită/The edge”, în regia lui Tiberiu Rotarescu şi Bogdan Alexe, la care au participat atât tinerii implicaţi în film, alături de susţinătorii lor, cât şi alte sute de persoane.

Alături de spectatori, la eveniment au participat actorii Marius Bodochi, Emil Mitrache(Americanu’) şi Tudorel Filimon(Nea Popa), cei care au dat naştere unor personaje de excepţie în pelicula proiectată, pilotul de drift Răzvan Stan, dar şi actriţa Maria Dinulescu, compozitorii Mihai Alexandru şi Gabriel Baruta, Aurelian Temişan, oficiali din Ministerul Educaţiei şi Cercetării Stiinţifice ,dar şi din Federaţia Română de Drift. 

   Pe lângă talentul lui Alin pe terenul de moto-cross, dar şi pe o pistă de drift, Alin a arătat că poate face faţă şi provocării de pe un platou de filmare. Acesta a apărut la eveniment pe un motor off-road şi înainte de urcarea pe covorul roşu, în faţa Palatului Copiilor s-a auzit sunetul cailor putere a maşinii de drift pe care acesta o conduce în competiţii. Protagonist în filmul “La limită/The edge”, Alin impresionează prin performanţe uluitoare de moto-cross şi drift în pelicula difuzată în avanpremieră la Palatul Copiilor, sâmbătă, 06 februarie. Alături de acesta, Răzvan Stan l-a dublat pe antagonistul filmului, Vlad, în demonstraţia de drift din cadrul filmului. 

 Momentul special al serii a fost surpriza pe care cântăreaţa Nico i-a făcut-o tinerei Alessia Popa , care a jucat în filmul The edge, în timp ce aceasta interpreta piesa “Clipe”, intervenind pentru a cânta în duet.

 “La limită/The edge” este o povestea unui triunghi amoros, care naşte rivalitate între personajele principale: Alin(Alin Grădinaru) şi Vlad(Louis Florea), pentru frumoasa Ana-Maria(Ana-Maria Socherel). Verişoara lui Alin, Serena, o tânără responsabilă, pasionată de muzică, încearcă să tempereze conflictul dintre Vlad şi Alin, nereuşind să împiedice însă evenimente ce s-ar putea sfârşi tragic.

 “La limită/The edge” este un film de acţiune, care aduce în vizorul pulicului, într-un ritm exploziv, dramatic şi emoţionant, o viaţă periculoasă pe care mulţi dintre adolescenţii din zilele noastre o duc: viteză, adrenalină, demonstraţii de drift, moto-cross, şantaj şi rivalitate toate acestea culminând cu morala: “Cine îndrăzneşte, învinge!”