Vedete XXL (Poze)

Apropo.ro / 23.08.2009, 10:16
Anca Badiu, Oana Roman si Oana Lis au lasat deoparte dietele anul acesta... iata rezultatul!

Anca Badiu, Oana Roman si Oana Lis sunt doar trei din exemplele ca "si vedetele sunt oameni" si ca, uneori, dietele care le ajuta sa-si mentina formele perfecte sunt uitate.

In vreme ce Anca Badiu a acumulat kilograme in plus din cauza unei boli, Oana Roman si Oana Lis au renuntat la meniurile light in favoarea unor festinuri din care nu lipsesc dulciurile… si rezultatele au inceput sa se vada, in mod neplacut.

Anca Badiu s-a ingrasat cu 10 kilograme anul acesta, problema fiind cauzata de cortizon. "M-am îngrasat de la cortizon. Sunt bolnava si mi-e foarte greu sa-mi tin greutatea sub control. Am 64 kg si sper sa reușesc sa mai dau jos", spune solista.

 

 

Anca Badiu grasa

Anca Badiu slaba

Oana Roman a renuntat la dieta stricta de anul trecut si a acumulat 12 kilograme. Vedeta obisnuia sa mearga la sedinte de acupunctura si sa-si numere caloriile din meniuri, iar cand "calca stramb" consuma numai branza de vaci vreme de trei zile. Ramane de vazut daca va reusi sa-si recapete formele pana in primavara…

Oana Roman grasa Oana Roman slaba

Oana Lis e una din femeile care demonstreaza ca mariajul si fericirea ingrasa. „Nici mie nu îmi place că m-am îngrășat și chiar am de gând să încep un regim. Nu mă pot abține de la dulciuri și mănânc prăjituri în fiecare zi”, spune Oana, ale carei forme s-au implinit vizibil in cele doua luni de dupa casatorie.

Oana Lis grasa Oana Lis slaba

Ce dieta le-ai recomanda acestor vedete?