Vedetele au fost la concertul Lady Gaga!

Apropo.ro / 17.08.2012, 11:11
Vedetele au fost la concertul Lady Gaga!
La concertul Lady Gaga din Bucureşti, au stârnit emoţii printre spectatori şi vedete de la noi, printre care Horia Brenciu, Ştefan Bănică, Delia Matache, Cabral şi Andreea Ibacka.

Printre vedetele care au participat la concertul Lady Gaga s-au numărat Ştefan Bănică, Anda Adam, Virgil ianţu, Victor Slav, Dan Diaconescu (care a venit îmbr-cat la costum), Viorica din Clejani, Giulia Anghelescu, Delia Matache, Roxana Iliescu, Prinţul Paul de România.

De asemenea, de la show-ul lui Lady Gaga nu au lipsit Ştefan Stan, Cabral şi Andreea Ibacka, Horia Brenciu, Zoli de la Sistem, Crina Abdrudan.

Marina Dina a fost impresionată de diva americană. „Am mers din curiozitate… am plecat fan. Love Gaga!”, a scris Marina Dina pe pagina ei.

Mihai Bendeac a fost mai încântat de show-ul divei. „Fabulos! Sper doar ca faza cu ‘black Jesus’ s-a auzit pana la Patriarhie! Fuck off!!!!!!!!!!! Si, inca ceva. Gaga are dreptate. E o atitudine pe care, ca artist, o aprob. Cui ii place ce fac sau cum gandesc/ma manifest sa ma urmareasca. Cui nu-i place, la revedere. Refuz sa ma mai intereseze ce vor masele. Am sa fac doar ce-mi place MIE! O noapte faina, copii!!”, a scris el după concertul lui Lady Gaga.