Vedetele au luat startul în aventura vieţii lor: Asia Express. Ce au pus în bagaj – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.11.2017, 15:15
Vedetele au luat startul în aventura vieţii lor: Asia Express. Ce au pus în bagaj - FOTO
Joi seara vedetele au luat startul în cel mai aşteptat reality show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018 – Asia Express. Acestea au pornit în aventura vieţii lor, iar prima destinaţie este Vietnamul.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama, Marian Dragulescu şi soţia lui, Corina, Raluk şi Ana Baniciu sunt cele 7 perechi care timp de o lună vor încerca să ajungă din Vietnam în Thailanda, în cele mai dificile condiţii. Pentru că nu ştiu la ce să se aştepte, fiecare dintre ei a pus în bagaj tot felul de lucruri.

Andrei Ştefănescu a venit pregătit cu o lanternă care se montează pe cap şi un bidon pentru apă de tip army. Lora şi Ionuţ au fost mai mult decât preocupaţi de această plecare şi s-au echipat cu de toate, inclusiv un binoclu. “Vrem să vedem din timp maşinile pe care le-am putea convinge să ne transporte fără niciun ban. E o economie de timp”, au spus cei doi. Mai mult,

Lora şi Ionuţ au studiat îndeaproape condiţiile meteorologice, lucruri specifice acestor ţări din punct de vedere climatic, pentru a avea şi un echipament potrivit. Obişnuiţi cu competiţia, Marian şi Corina Drăgulescu au venit foarte bine pregătiţiti. Unul din secretele pe care le-au ascuns in rucsac sunt şosetele compresive, foarte utile atunci când mergi mult. Mai puţin preocupată de acest aspect a părut Daniela Crudu, care recunoaşte că şi-a făcut bagajul pe fugă şi a aruncat în el nişte costume de baie, parfumuri, creme de corp şi creme cu sclipici.

După un zbor de 10 ore, cele 7 perechi vor ajunge în Hanoi, Vietnam, locul de unde va începe cursa. Cu aşteptări de toate felurile, cu frică şi curiozitate, fiecare dintre ei speră un singur lucru: să ajungă la destinaţia finală.