Vedetele au venit la avanpremiera de gală “ Happy Feet 2”

Apropo.ro / 23.12.2011, 12:21
Vedetele au venit la avanpremiera de gală “ Happy Feet 2”
Alături de multe vedete şi mascotele îndrăgiţilor Erik şi Lovelace, sute de copii au luat cu asalt miercuri seara cinematograful Grand Cinema Digiplex la avanpremiera de gală a filmului “Happy Feet 2: Mumble dansează din nou”.

Horia Brenciu a fost primul care a facut senzaţie în compania micuţilor prezenţi la eveniment, alături de care a cântat şi a dansat, povestindu-le întâmplările amuzante din timpul realizarii dublajului pentru film. Loredana a sosit la eveniment însoţită de trupa ei şi de fiica sa Elena. Vedetelor din film li s-au alăturat Alex Dima şi Sara, fiica sa, Ioana Maria Moldovan, Mădălina Drăghici, Irina Mohora, Amalia Năstase şi Roxana Iliescu. De la eveniment nu au lipsit nici soţia şi cele doua fetiţe ale lui Pavel Bartoş, Eva si Rita.

Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, „Happy Feet 2” readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore – Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).