Vedetele autohtone care vor deveni mămici în 2014

Apropo.ro / 06.01.2014, 14:45
Câteva vedete de la noi se pregătesc să devină mame pentru prima dată în viață, iar altele pentru a doua oară. Iată care sunt ele.

Bebelușa Oana se pregătește să devină mamă pentru a doua oară în aprilie 2014. „Mi-am dorit foarte mult băiat, iar la ecografia de patru luni, pe care am făcut-o, medicul ne-a confirmat că vom avea băiețel. Totuși, pentru a fi și mai siguri, mi s-a spus să repet ecografia la șase luni”, a declarat Oana Ioniță.

Oana Ionita

Oana Ioniță alături de fiica ei Isabel, 3 ani

Alina Sorescu va deveni cât de curând pentru prima dată mamă. Vedeta însărcinată în opt luni speră că barza îi va aduce un băiețel.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Carmen Brumă, 37 de ani, va deveni mamă anul acesta. După numeroasele speculații din presă, Carmen Brumă și Mircea Badea au recunoscut în cele din urmă că vor deveni părinți în primăvara acestui an. Însărcinată în 5 luni și jumătate, vedeta de televiziune nu pare foarte speriată de transformările prin care trece în această perioadă. „Am depășit faza critică. Nu mai am grețuri puternice. Am avut senzații puternice de greață în primul trimestru. O să am grijă la alimentație poate mai mult decât până acum, pentru că e foarte important ca copilul să fie sănătos”, a spus ea.

Carmen Bruma

Carmen Brumă și Mircea Badea

Dana Rogoz este o altă vedetă ce așteaptă cu nerăbdare nașterea primului ei copil – un băiat, la începutul lunii februarie 2014. Deși doctorul i-a recomandat să nască prin cezariană, Dana Rogoz nu s-a decis încă cum va veni pe lume primul ei copil.

Dana Rogoz

Dana Rogoz

Oana Roman, 37 de ani, va deveni mamă pentru prima dată în 2014. Ea va avea o fetiță ce va purta numele de Maria Izabela.

Oana Roman

Oana Roman

Citește mai multe detalii despre vedetele care vor deveni mame în 2014, pe protvmagazin.ro