Vedetele colindă! Alina Eremia, Marcel Pavel şi Monica Anghel, în videoclipul All stars

Apropo.ro / 09.12.2014, 12:55
Vedetele colindă! Alina Eremia, Marcel Pavel şi Monica Anghel, în videoclipul All stars
Tânărul compozitor Andrei Tudor revine cu un nou colind, interpretat de Valentin Dinu, Alina Eremia, Marcel Pavel, Monica Anghel, Gabriel Cotabiţă, Luminiţa Anghel, Vlad Miriţă, Nico, George Miron şi Grupul Vocal Acapella!
Cântecul ne îndeamnă să ne bucurăm de iarnă, de sărbători, de momentele petrecute alături de cei dragi şi de preparatele tradiţionale: cozonac, vin fiert, mere coapte. 
 
“M-am bucurat când am primit invitaţia de a cânta un colind alături de mari voci ale României. Cântecul este unul care cu siguranţă va purta oamenii în magia sărbătorilor”, a spus Alina Eremia. 
 
“Am avut onoarea să colaborez cu mari artişti români şi sunt mândru de asta! ‘Iarna’ este un colind excepţional şi sper să ajungă la sufletele oamenilor”, a spus Valentin Dinu. 
 
Versurile sunt semnate de Andreea Andrei, iar muzica şi aranjamentele, de Andrei Tudor. Videoclipul, produs de Mihnea Irimia, prezintă atât imagini de la Târgul de Crăciun din Sibiu şi de la Bucharest Christmas Market, cât şi cadre cu artiştii la înregistrări, în studio. 
 
Puteţi urmări aici videoclipul All stars –“ Iarna”, lansat împreună cu MediaPro Music: