Vedetele de la „Dansez pentru tine” au inceput repetitiile (Poze)

Apropo.ro / 05.03.2009, 07:30
Vedetele noului sezon "Dansez pentru tine" au inceput repetitiile pentru emisiunea ce va fi difuzata la ProTv.

Cele opt vedete ale noului sezon "Dansez pentru tine" au inceput repetitiile pentru emisiunea ce va fi difuzata din 20 martie, de la 20.30, la ProTv.

Surorile de la Cheeky Girls, Cristina Cepraga, Cream, Piticu de la SIMPLU, Alin Oprea, Mihai de la Hi-Q si Catalin Josan si-au cunoscut partenerii de ring si de vis, precum si profesorii de dans si au inceput plini de entuziasm aventura "Dansez pentru tine".

Surorile de la Cheeky Girls se vor lupta una impotriva celeilalte si sunt constiente ca nu pot ocupa amandoua primul loc. Ele sunt bucuroase ca sunt sustinute de prietenii din Anglia, dar si de familie. Monica Irimia a declarat ca primii pasi de vals din viata ei ii va face la "Dansez pentru tine".

Cristina Cepraga spune: "Am extrem de multe emotii, de abia acum realizez in ce am intrat, imi doresc foarte mult sa invat si sa imi iasa".

Cream recunoaste ca nu a dansat niciodata dansuri sportive. "Cred ca imi va fi mai usor la R&B si la dansuri cunoscute mie".

Cream

cream

"De 3 ani imi doresc sa particip la "Dansez pentru tine” si iata ca acum se intampla. Au participat colegii mei de trupa, Smiley si CRBL, si in sfarsit mi se intampla si mie. Am foarte mari emotii. Cele mai dificile dansuri mi se par Tango si Vals", declara plin de entuziasm Piticu’ de la SIMPLU.

"Stiu ca o sa fie greu la inceput, dar sunt pregatit pentru febra musculara", glumeste Catalin Josan. Dansul preferat al lui Catalin este tangoul argentinian.

Mihai de la Hi-Q si-ar dori acum, la inceput de sezon, sa schimbe regulile emisiunii "Dansez pentru tine" si sa introduca o proba teoretica de dans, pentru ca doar asa ar avea si el o sansa sa castige.

Alin Oprea era indragostit de dans cand era mic, insa a vazut la televizor un balerin imbracat in pantaloni mulati si a renuntat la idee. "Acum nu sunt un mare dansator, dar voi deveni pana incepe emisiunea, fac eforturi in acest sens", promite Alin Oprea care considera ca invingatori sunt oamenii care reusesc sa-si implineasca visurile, nu vedetele care participa. Daca ar fi sa se descrie printr-un dans, acela ar fi valsul lent.

Alin Oprea

alin oprea

Foto: ProTv