Vedetele de la prima ediţie ”Poftiţi la muncă”. Află prin ce peripeţii au trecut – FOTO

De: Cătălina Matei / 16.11.2016, 11:40
Vedetele de la prima ediţie ”Poftiţi la muncă”. Află prin ce peripeţii au trecut - FOTO
Prima ediţie a emisiunii ”Poftiţi la muncă” ce va începe luni, 21 noiembrie de la ora 20:30 la Antena 1 se anunţă a fi una cu peripeţii şi pentru amfitrionul Nea Mărin, dar şi pentru vedetele care îi sunt alături. Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu, Gina Pistol şi Margherita de la Clejani spun ”prezent” şi vin să muncească pentru a ajuta oamenii nevoiaşi.

Ei vor fi împărţiţi pe echipe, una coordonată de Nea Mărin şi cea de a doua de Liviu Vârciu, devenit un ajutor de nădejde pentru acesta. Sau o sursă de probleme, depinde de situaţie. Şi pentru că sarcinile trebuie duse la bun sfârşit sub formă de concursuri între cele două echipe, de aici până la tensiuni, amuzament, luptă şi mai ales neprevăzut nu e decât un pas. În plus, locul desfăşurării acţiunii pentru această ediţie, Delta Dunării, face ca totul să fie şi mai imprevizibil, dar şi mai greu, după cum recunoaşte şi Nea Mărin.

 ”Atât de mult ca în Deltă nu cred să mai fi muncit vreodată”, spune acesta. Dar precizează că, parcă de data asta vedetele nu l-au supărat aşa de tare cum a reuşit Vârciu, care ”umblă cu prostii”. Aşa că va avea parte de multe, multe corecţii pentru a învăţa să fie responsabil.

 Însă, gândindu-se mai bine, el îşi aminteşte cu amuzament că nici aici nu l-au lăsat puterile… paranormale, de această dată exersate pe Cosmin Seleşi. ”Am avut o probă concurs în care trebuia să mergem cu bărcile să adunam stuf. Eu cu echipa mea umplusem barca de papură şi când să plecăm a apărut şi Cosmin.  Şi de invidie, cred, a vrut să fure stuful nostru şi a început să tragă de el. Când m-am concentrat şi i-am zis vreo două de-ale mele, a căzut în apă, şi-a pierdut papucii şi era să se piardă şi pe el”, zice Nea Mărin. Seleşi îşi recunoaşte fapta, dar spune că a fost una dintre cele mai amuzante întâmplări pe care le-a trăit la ”Poftiţi la muncă”. În plus a şi făcut mai multe băi, dintre care una şi în piscină. 

A fost de pomină, norocul meu că aveam vesta de salvare pe mine… Papucii duşi au fost”, completează Seleşi. Însă, în apărarea lui, spune: ”problema e că, în momentul în care Nea Mărin intră într-o competiţie cu cineva, s-a terminat. Mai ales cu Liviu Vârciu. În momentul ăla zici că are ochelari de cal, nu mai vede nimic, e disperat şi se transformă. Zici că e la Olimpiadă, la campionatul mondial. De exemplu, am ieşit la un moment dat cu el, cu barca. Şi când ne-am întâlnit cu Vârciu şi ne depăşea, a înnebunit. A început să se agite, să urle că nu conduc bine… de era să ne răsturnăm şi să mai fac o baie”, povesteşte Cosmin.

 În tot cazul, cei doi au avut şi un lucru în comun: uimirea în faţa metodelor şi uneltelor de pescuit profesionale, ale talienelor submersibile, nişte dispozitive foarte mari care îi vor impresiona de asemenea şi pe telespectatorii pasionaţi de acest sport. Cum s-a terminat proba stufului, cine a fost desemnat câştigătorul şi cum s-au descurcat celelalte vedete, veţi vedea luni, 21 noiembrie şi marţi, 22 noiembrie în cele două episoade ale primei ediţii ”Poftiţi  la muncă”, de la ora 20:30, la Antena 1.