Vedetele din România care se abțin de la poftele trupești

De: Mia Nicolescu / 05.04.2014, 15:31
Își expun mai mereu formele pe la TV și pe la evenimente, motiv pentru care nu s-ar fi gândit nimeni că ele sunt în stare să țină un post și să se abțină de la plăcerile fizice.

Chiar dacă pozează mai mult sau mai puțin dezbrăcate, își scot în evidență formele pentru a atrage atenția și nu par deloc fete cuminți, multe vedete autohtone susțin că sunt credincioase și cu frică de Dumnezeu.

Acum, că ne aflăm în postul Paștelui, câteva dintre ele se abțin chiar și de la sex, fără să le pese de partenerii lor, care le așteaptă înfierbântați.

Mai jos sunt câteva dintre femeile frumoase și celebre din showbiz-ul românesc care nu vor să îl supere pe Doamne Doamne și încearcă să țină măcar puțin din post.

Nicoleta Luciu

„Pentru mine nu reprezintă niciun fel de sacrificiu. În această perioadă țin post, merg la biserică și încerc să am numai gânduri pozitive. Bineînțeles că mă abțin și de la sex, altfel nu ar avea niciun rost”, a declarat Nicoleta Luciu.

Gina Pistol

„Nu l-am ținut de fiecare dată pe tot, însă, întotdeauna m-am spovedit și împărtășit. Mama mi-a insuflat credința în Dumnezeu, așa că fac tot posibilul să fiu o bună creștină”, a spus Gina Pistol.

Simona Trașcă

„Sunt singură de ceva vreme, sex nu făceam nici înainte să intru în post. Marți mă operez, deci nu voi mai avea voie o bună perioadă de timp și după ce trec sărbătorile pascale”, mărturisește Simona Trașcă.

Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu recunoaște că a tinut de puține ori tot postul, indiferent că a fost vorba despre cel al Pastelui, ori al Crăciunului. Totuși, în cele patru săptămâni, miercurea și vinerea, nu gustă carne, brânză și ouă.

Elena Gheorghe

Cu tatăl preot, Elena Gheorghe a ținut posturile încă din copilărie. Deși acum este la casa ei, cu soț și copil, cântăreței i-a rămas insuflată în suflet credința, așa că ține și acum post și merge la biserică.

Ca orice bun creștin, Elena Gheorghe se abține și de la plăcerile trupești.