Vedetele din ”Ultimul Trib”, şocate de condiţiile din satul tradiţional din Madagascar: ”Asta e baie?!”

De: Cristiana Trifu / 18.09.2018, 12:35
Vedetele din ”Ultimul Trib”, şocate de condiţiile din satul tradiţional din Madagascar: ”Asta e baie?!”
Prima luptă pentru ”Teritoriu” i-a trimis pe ”Lemuri” în satul tradiţional din Madagascar, însă niciunul dintre aceştia nu era pregătit pentru ceea ce îi aştepta acolo, după cum telespectatorii pot vedea joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în ”Ultimul Trib”.

Satul tradiţional din Madagascar va fi noua casă a ”Lemurilor” pentru o săptămână, după ce aceştia au ieşit pe locul al doilea în lupta pentru ”Teritoriu”. În acest timp, ”Cameleonii” vor descoperi ce înseamnă să trăieşti pe o insulă pustie, iar ”Crocodilii” vor avea toate condiţiile pentru a se pregăti de noile lupte, în vila de lux pe care au câştigat-o.

Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei vor trăi într-o casă făcută din bambus şi frunze de palmier şi îşi vor spăla lucrurile, dar şi pe ei în singurul loc din sat în care există o sursă de apă! ”Asta e baie sau dulap?!”, au exclamat aceştia. Cum se vor descurca aceştia să îşi procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar şi să o prepare pe foc de lemne la fiecare masă, telespectatorii pot vedea joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în noile ediţii ”Ultimul Trib”.

În tot acest timp, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro!

Tribul sportivilor – ”Crocodilii” – este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând – ”Cameleonii”: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.

Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor – ”Lemurii” – este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.