Vedetele infidele sunt tradate de propria barbie!

Apropo.ro / 03.02.2009, 15:04
Barbatul isi poate da seama foarte usor daca femeia cu care doreste sa aiba o relatie poate fi infidela.

Conform unui studiu recent efectuat in Statele Unite, un barbat isi poate da seama foarte usor daca femeia cu care doreste sa aiba o relatie poate fi infidela.

Astfel, s-a ajuns la concluzia ca femeile cu barbii proeminente sunt dispuse la infidelitate, relateaza ziarul Ring.

Acest lucru se datoreaza cantitatii mai mari de testosteron din corp, care creste apetitul sexual.

Sa ne uitam la vedetele din afara:

Bard Pitt nu are motive de ingrijorare

Angelina Jolie are o barbie putin pronuntata, deci conform cercetatorilor americani aceasta nu este infidela. Cu toate ca actrita a divortat pana acum de doua ori, ea nu le-a fost niciodata infidela celor doi. Mai mult, in cazul relatiei cu Brad Pitt, Angelina nu s-a cuplat cu acesta decat dupa ce actorul a divotat de fosta sotie, Jennifer Aniston.

Angelina Jolie

Madonna confirma teoria

Cel mai bun exemplu de femeie cu barbie proeminenta care confirma teoria cercetatorilor americani este Madonna. Viata personala a divei pop a fost, timp de 30 de ani, plina de relatii de scurta durata. De-a lungul anilor, Madonna a fost cuplata cu mai multe nume importante de la Hollywood decat oricare alta vedeta. Printre acestia se numara Warren Beatty, Vanilla Ice, Dennis Rodman, dar si Guy Ritchie si Sean Penn, cu care a fost si maritata.

Madonna

Citeste si „Madonna. Informatii despre Madonna. Poze Madonna” pe Showbiz.ro!

Paris Hilton, exemplul perfect de femeie infidela

Un exemplu perfect de femeie care nu reuseste sa pastreze o relatie de lunga durata este Paris Hilton. Cu toate acestea, vedeta nu are o barbie proeminenta, ea fiind considerata o exceptie mai ales datorita faptului ca de-a lungul timpului a suferit mai multe interventii chirurgicale la nivelul fetei.

Paris Hilton

Citeste si „Paris Hilton. Fotografii si informatii despre Paris Hilton” pe Showbiz.ro!