Vedetele îşi amintesc primul lor sărut

Apropo.ro / 06.07.2012, 12:00
Vedetele îşi amintesc primul lor sărut
Justin Bieber nu s-a sărutat prima oară cu Selena Gomez, Jessica Alba a făcut fericit un băiat la numai 7 ani, iar lui Reese Witherspoon i-a frânt inima prima ei dragoste. Iată unele dintre cele mai amuzante experienţe pe care le-au trăit vedetele la primul lor sărut.

Justin Bieber: 11 sau 12 ani
Justin a fost foarte impresionat atunci când a sărutat o fată prima oară. „A fost un pic ciudat. Aveam cam 11 sau 12 ani. Eram pe o pârtie, seara târziu, îmi frig şi eram cu o fată şi am sărutat-o. Chiar a fost ciudat”, îşi aminteşte el pentru revista People.


Jessica Alba: 7 ani
Prima oară când s-a sărutat cu un băiat, Alba avea 7 ani, iar băiatul „obişnuia să mă ia la meciuri echipei de baseball din vecinătate”. Din păcate, acesta „nu se spăla niciodată pe dinţi”.

Charlize Theron: 13 ani
Primul sărut al lui Charlize a fost planificat cu grijă. „El purta aparat dentar. Stăteam şi vorbeam în curtea din spatele casei… Tocmai ne uitasem la . Ce film romantic! Aşa că stăteam acolo pentru că amândoi ne planificasem asta. Ceva în genul: . A fost îngrozitor”.

Diane Kruger: 13 ani
„El era un elev care venise cu o bursă de studii din Londra şi era mai mare ca mine cu trei ani. Eu aveam 13. Am fost atât de şocată încât am rupt imediat relaţia cu el”, îşi aminteşte actriţa care, deşi este de mult iubita actorului Joshua Jackson, spune că nu se va mărita niciodată.

Zac Efron: 14 ani
Surprinzător, Zac Efron nu s-a sărutat prima oară cu Vanessa Hudgens, cu care a fost timp de cinci ani. „Eram într-o căsuţă din copac şi ne jucam , joc care a degenerat rapid în sărută-te cu cel de lângă tine… Pentru că eram singurul băiat şi eram o mulţime de fete acolo, am fost destul de aglomerat”.

Reese Witherspoon: 10 ani
„Eram în clasa a cincea şi credeam că sunt îndrăgostită de un băiat pe nume Graham. Aşa că ne-am sărutat. Apoi, el mi-a frânt inima şi a spus tuturor că nu am sâni şi că de asta nu mă mai place”. La ora actuală, cei doi sunt prieteni pe Facebook.


Christian Bale: 7 ani
Se pare că Bale a avut parte de primul său sărut la numai 7 ani, cu o artistă la trapez de origine poloneză. Mama actorului lucra la acea vreme la un circ, pe post de clovn şi dansatoare.

Gabriela Groza