Vedetele microbiste. Ele ţin cu Steaua în seara asta!!!

Apropo.ro / 14.03.2013, 11:50
Vedetele microbiste. Ele ţin cu Steaua în seara asta!!!
Sunt multe vedete autohtone care se declară suporteri adevăraţi ai Stelei. Iată cine va fi cu ochii pe stelişti în această seară şi îi va susţine îndeaproape la meciul dintre Steaua şi echipa engleză Chelsea Londra!

Adelina Pestriţu e fan Steaua

Adelina Pestritu

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a devenit mare fan al Stelei, încă din copilărie, după ce tatăl ei a dus-o pe stadion să vadă un meci. De atunci s-a transformat în suporter al Stelei şi îşi susţine echipa favorită ori de câte ori are ocazia. Întrebată într-un interviu ce ar face dacă ar fi patronul Stelei şi care ar fi prima regulă pe care ar impune-o la echipă, Adelina a răspuns foarte sigură pe ea, fiind destul de generoasă: „Le-aş interzice internetul, pentru că acolo pot vedea multe, dar nu le-aş interzice femeile. Ba chiar le-aş da câte o domnişoară înainte de meci, să facă treabă bună a doua zi. Dacă îi reţii de la o noapte de amor, ei stau cu gândul la femei şi nu mai dau randament”.

Geanina Ilieş susţine Steaua

Geanina Ilies

Geanina Ilieş, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1 susţine mereu echipa Steaua Bucureşti şi ori de câte ori are ocazia merge la meciuri pe stadion, alături de prietenele sale. A mizat pe Steaua, atunci când aceasta a jucat pe Arena Naţională cu britanicii de la Chelsea şi aşa va face şi în această seară!

Andreea Pătraşcu, stelistă de mică

Andreea Patrascu si Cabral

Actriţa a dezvăluit pe blogul ei că merge pe stadion de la vârsta de şapte-opt ani. De fiecare dată când joacă Steaua, echipa ei preferată, vedeta se îmbracă în culorile acesteia. Aşa a făcut şi când a fost la meciul Steaua-Chelsea care s-a jucat pe Arena Naţională. Alături de soţul ei, Cabral Ibacka, Andreea este o microbistă înrăită şi îşi postează mereu pe Facebook poze de pe stadion, când merge la meciuri.

Delia, cu şapca pe stadion

Delia Matache

Cântăreaţa Delia Matache nu a ratat nici ea meciul dintre Steaua-Chelsea. Şi-a pus şapca pe cap şi a mers cu gaşca pe stadion. A susţinut echipa Stelei şi s-a bucurat de prestaţia echipei preferate.