Vedetele PRO TV, ca la 16 ani…

De: Cătălina Matei / 01.12.2011, 11:43
Vedetele PRO TV, ca la 16 ani...
Anii de liceu, cu petrecerile organizate în apartamentele de bloc, cu uniformele apretate şi matricolele capsate, cu serile de teatru, cu jeansii tăiaţi şi pletele în vânt... sunt nelipsite din amintirile vedetelor PRO TV.

Cum era viaţa lor pe atunci dar şi ce-i doresc PRO TV-ului la aniversarea celor 16 ani de existenţă, aflaţi din cele ce urmează…


Cătălin Radu Tănase

Sweet sixteen…
În 1989, pe când avea 16 ani, corespondentul Ştirilor PRO TV era elev la Liceul Sfântul Sava din Bucureşti, având grijă să-şi scoată matricoa lipită cu scoci ca să nu fie pârât la conducerea şcolii atunci când râdea prea tare cu colegele de clasă. „Mă îndrăgostisem pentru prima data şi asta îmi ocupa tot timpul. Sweet sixteen… Oftaturi, suferintţ, plimbări prin parc, garoafe în dar, iubitei. Eram înebunit după ciocate. Le-am cumpărat cu banii luaţi pe un Walkman de la tata. Şi eram rocker: Judas Priest, din astea, Metallica, numai lucruri de calitate”, îşi aminteşte Cătălin.

Iulia Vântur
Următorii 16 ani!
Ce-şi dorea Iulia Vântur la 16 ani? „Încă de pe atunci îmi doream să lucrez în televiziune, radio, să ajung să joc pe o scenă de teatru, în filme. Dorinţele mele sunt aceleaşi şi acum. Am muncit pentru visurile mele şi o parte din ele s-au îndeplinit. Mai am însă câteva pentru următorii 16 ani”. Dacă acum ne uimeşte cu rochiile sale de la „Dansez pentru tine”, pe atunci Iulia credea că cea mai frumoasă piesă din garderoba ei este o pereche de blugi tăiaţi. Iar pentru aniversarea celor 16 ani de existenţă, prezentatoarea ştirilor matinale din weekend face următoarea urare: „Sa-şi păstreze energia şi curajul!”.

Cristian Leonte
Bocancii negri
Pe când era un adolescent de 16 ani, prezentatorul emisiunii „România, te iubesc!” asculta rock clasic, metal, puţin Depeche Mode şi marii clasici, iar perechea sa de bocanci negrii i se părea cea mai tare piesă din garderoba sa. Cât despre nebuniile specifice vârstei… „Obişnuiam să întârzii pe-afară, seara, mult după miezul nopţii. Am înîeles târziu cât de mult se îngrijorau ai mei. Îi urez PRO TV-ului să creasca sănătos!”.

Dana Rogoz
O stea pentru iubit
La 16 ani, Dana Rogoz era deja vedetă: prezenta „Vremea” la PRO TV şi juca în serialul „La bloc”, unde o interpreta pe Mimi Curcă. „La 16 ani, m-am îndrăgostit de primul meu iubit, căruia i-am cumpărat o stea, pe care am botezat-o cu iniţialele noastre. Şi tot atunci, ştiam sigur că vreau să mă fac actriţă”, povesteşte Dana, care îşi aminteşte şi de cel mai de preţ obiect din garderoba sa de adolescentă: „O bustieră colorată… pe care sigur nu aş mai purta-o acum!. Iar PRO TV-ului, la cei 16 ani ai săi, îi urez să se bucure de sa!”.


Florin Busuioc
Vremuri de demult…
„La 16 ani, mă bărbieream deja de doi ani, chestie care nu mă făcea să mă simt mai special sau mai bărbat, ci-mi încurca dimineţile îngrozitor; mă îndrăgosteam foarte uşor şi sufeream la fel de uşor; mă lăsam de atletism, pentru că nu am reuşit să prind lotul olimpic din cauza unei accidentări şi nu ştiam dacă să mă apuc de pictură dau de teatru; ascutam tot Pink Floyd, Genesis, King Crimson, Zappa şi toate cele din zona aceasta; râdeam de Bonnie M, BZN. Învăţam să schiez, nu mă apucasem de fumat şi citeam mult mai mult ca acum îşi aminteşte prezentatorul rubricii „Vremea” de la PRO TV.


Neti Sandu

Invitaţie la cofetărie
Cu mult înainte să înveţe să citească în stele, pe la 16 ani adică, Neti îşi dorea să ajungă profesoară. Încă de atunci, avea o pasiune pentru pantofi, iar ceaiurile şi ieşirile la teatru erau nelipsite. „Mergeam şi la cofetărie.Un băiat întâi trebuia să te invite la cofetărie, dacă nu, era clar, nu avea intenţii serioase. De obicei, ne adunam mai mulţi la cineva acasă, aducea fiecare ce putea. Pe atunci, toată lumea gătea, deci automat te dedicai acestor petreceri. Mai aveam şi sucuri şi ăsta era ceaiul. Şi mai şi dansam, acolo se cunoşteau oamenii şi se legau idilele”, îşi aminteşte Neti.


Victor Slav

De dragul fetelor
Se pare că prezentatorul rubricii „Vremea” de la PRO TV avea lipici la fete încă din adolescenţă. „Îmi amintesc că le-am zis părinţilor că merg acasă la un prieten, iar eu am plecat cu un grup de amici la munte, cu maşina. Nu conduceam eu, însă uitându-mă acum înapoi îmi dau seama că a fost o nebunie să mergem singuri, pe serpentine, noaptea. Ne-am dus la munte după două fete, am vrut să le facem o surpriză, însă distracţia nu a durat mult pentru că dimineaţa trebuia să fim acasă. Ai mei nu au ştiut până acum, probabil vor afla din revista voastră!”, spune Victor.