Vedetele ProTv se intrec in versuri la „O-la-la”, de Craciun

Apropo.ro / 23.12.2008, 08:00
In seara de Craciun, de la 20.30, Pro Tv aduce telespectatorilor o editie speciala si din cale-afara de vesela a emisiunii "O-la-la".

In seara de Craciun, de la 20.30, Pro Tv aduce telespectatorilor o editie speciala si din cale-afara de vesela a emisiunii "O-la-la". Pentru ca sloganul zilelor speciale de sarbatori este "Hai noroc ca esti roman! Pro Tv e Mos Craciun!", cea mai trasnita emisiune de karaoke din Romania, "O-la-la", se adapteaza perfect contextului festiv. Intr-un decor de poveste, cu multi braduti impodobiti, cu jucarii si cantec de colinda, isi vor face aparitia pentru o competitie in versuri si distractie cinci vedete Pro Tv dornice sa cucereasca trofeul O-la-la, marele premiu care va fi donat unui caz social si nu in ultimul rand, atentia lui Mos Craciun. Cuplul haios si energic al Stirilor matinale de la Pro Tv, Andreea Liptak si Mihai Dedu, Doamna "Pro Motor", Roxana Ciuhulescu, medicul de la "Ce se intampla, doctore?", Oana Cuzino si, talentatul dansator si coregraf, Edi Stancu declara deschis razboiul versurilor si al distractiei.

"Intotdeauna, de Craciun, cantam si ne simtim bine, parca toata lumea isi desclesteaza vocea, inima, simturile de sarbatori. Asa si noi, la O-la-la, o sa cantam din toata inima, ca doar e ziua de Craciun", a declarat Oana Cuzino entuziasmata de invitatia echipei emisiunii de a ghici versuri in scop caritabil.

vedete protv

"Sanie cu zurgalai", "Ninge", "Doar odata-i Craciunul", "E vremea colindelor", "Asta-i seara serilor", "Omul de zapada" sunt doar cateva dintre piesele speciale pe care vedetele Pro Tv trebuie sa le stie vers cu vers pentru a reusi sa castige titlul de campion O-la-la.

Concurenta va fi apriga, pentru ca Oana Cuzino, Roxana Ciuhulescu, Andreea Liptak si Mihai Dedu au cantat de-a lungul anilor multe dintre piesele si colindele de Craciun alaturi de copiii lor in asteptarea mosului.

vedete protv

"Nu vom fi in competitie, pentru ca suntem prieteni foarte buni. Participam la aceasta editie speciala a emisiunii pentru a ajuta unii copii care nu au posibilitatea financiara sa se bucure de sarbatorile de iarna asa cum fiecare copil merita. Stiind ca cineva se va bucura mai mult de acest Craciun, voi fredona cu mare drag toate melodiile.", a spus plin de entuziasm Mihai Dedu.

Cel sau cea care va reusi sa stie toate versurile si sa treaca de toate rundele va primi trofeul O-la-la, titlulatura de campion O-la-la si sansa de a castiga marele premiu de 25 000 de lei pe care-l va dona unui caz umanitar din urmatorul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

edi stancu

"Imi place la nebunie sa cant, iar cand ma intalnesc cu colegii mei, ma simt mereu ca la o mare petrecere. O-la-la ce distractie ne aduce Mos Craciun! Si oricum, gandul ca pot ajuta un copil ma ambitioneaza extaordinar.", a marturisit Roxana Ciuhulescu.

andra

edi stancu

vedete protv

vedete protv

Sursa: ProTv

Foto: ProTv