Vedetele se bat pe lumina reflectoarelor

De: Manuela Stoicescu / 30.11.2007, 17:14
Vedetele se bat pe lumina reflectoarelor
Lindsay Lohan a incercat sa obtina sume fabuloase pe fotografii facute familiei sale de Ziua Recunostintei.

Saraca fata bogata Lindsay Lohan, despre care s-a povestit ca si-a cam cheltuit toti banutii agonisiti cu greu la Hollywood pe bautura, cocaina si rochite cu vedere la sfarcuri – a incercat sa obtina sume fabuloase pe fotografii facute familiei sale de Ziua Recunostintei. Cand a observat ca suma din sase cifre pe care o ceruse initial nu atrage musterii, actrita a scazut pretul la 20.000 de dolari.

O sursa din cercul actritei a declarat ca "Lindsay se crede mare vedeta. Crede ca toata lumea traieste pentru a citi despre ea dar ceea ce nu realizeaza este ca si-a pierdut fanii. Deciziile ei sunt alimentate de bani nu de dorinta de a-si reface imaginea."

Mai mult decat atat, se spune ca Lindsay i-a anuntat pe paparazzi despre zonele in care se va plimba pentru ca acestia sa fie pe faza cand isi face aparitia si ca a incasat bani frumosi pentru a vizita un anume magazin intre timp.

Intre timp, zvonurile cum ca Britney ar fi insarcinata cu cel de-al treilea copil sunt la stadiul de "ba da, ba nu". Si asta pentru ca Sam Lufti, confidentul ei, a dat mesaje scrise cum ca vedeta ar fi gravida in cateva saptamani in timp ce mergea langa Brit in masina. In plus, cantareata a trimis e-mailuri pline de entuziasm tuturor prietenilor in care anunta fericita veste. La scurt timp insa Spears a dezmintit toate zvonurile si s-a prefacut ca nu stie despre ce e vorba. Ce-i drept, atentia se deplasase timp de cateva zile de la persoana ei.