Vedetele se întrec la O-la-la

Apropo.ro / 24.11.2008, 00:00
Vedetele se întrec la O-la-la
În ajun de sărbătoare, pe 29 noiembrie, cu doar două zile înainte ca PRO TV să împlinească 13 ani de existenţă, iar românii să-şi serbeze ziua naţională, Andra propune o ediţie “O-la-la” cum n-a fost alta pînă acum.

Ionuţ Iftimoaie, Mihai Petre, Cabral, Anda Adam, Anca Ţurcaşiu şi Elisabeta Lipă vor lupta în versuri, dar se vor şi distra peste măsură unul de talentul de cîntăreţ al celuilalt. Chiar dacă este ediţie specială, regulile emisiunii nu se îmblînzesc, nici trofeul “O-la-la” şi nici premiul cel mare de 25.000 de lei nu se cîştigă mai uşor, ci diferenţa este că banii cîştigaţi de campionul serii se vor dona unui caz social de la ”Dăruieşti şi cîştigi”.

Cele şase vedete se vor strădui să suplinească prin dans sau glume versurile pe care nu le cunosc, însă regulile nu se schimbă şi eliminările se vor ţine lanţ. “De cînd am început eu să cînt în duş, a scăzut preţul apartamentelor din zonă”, a glumit Cabral încercînd astfel să scuze lacunele de memorie pe care le poate avea.

Printre pasaje din piese precum “Trăiască libertatea, trăiască România”, “Treceţi, batalioane”, “Trecea fanfara militară”, în platoul emisiunii “O-la-la” va răsuna un “La mulţi ani” – pentru toţi românii şi pentru PRO TV – interpretat cu patos de Andra, de vedetele invitate şi de orchestra Cardinal.

“Ai fost cam rigid”, îi va spune răzbunător din cînd în cînd Andra lui Mihai Petre, după ce acesta încearcă să interpreteze cum se cuvine versurile-lipsă ale pieselor din concurs. Ca replică, Mihai Petre o provoacă pe Andra la un vals, ce-i drept, cam “O-la-la”, ca să-şi amintească cine face regulile în dans chiar şi în emisiunea moderată de ea.