Vedetele spun ”Serviţi, vă rog!” la circ

De: Cătălina Matei, Nicoleta Nicolae / 23.07.2012, 10:51
Vedetele spun ”Serviţi, vă rog!” la circ
În vara asta, vedetele dau lumina reflectoarelor pe viaţa la circ. Asta pentru că, începând din 31 iulie, PRO TV dă startul unui nou sezon al emisiunii ”Serviţi, vă rog! care va introduce telespectatorii PRO TV în lumea fascinantă a circului.

Marţea şi miercurea, de la 20:30, cel mai renumit „tartor” de vedete din peisajul autohton, Nea Mărin, pune invitaţii la treabă, spre deliciul telespectatorilor, care vor putea să se convingă cât de bine se pricep aceştia să descifreze limbajul necuvântătoarelor, să le îngrijească, să ridice un cort în care urmează să se desfăşoare un spectacol sau să promoveze reprezentaţiile.

Cele patru vedete din fiecare ediţie a emisiunii vor locui exact în aceleaşi condiţii ca şi circarii şi vor experimenta viaţa de nomad a personajelor din această lume. Roxana Ionescu, Pepe, Carmen Tănase şi Mihai Bobonete sunt cei care deschid noul sezon al aventurilor marca „Serviţi, vă rog!”.

În timp ce Carmen Tănase îşi demonstrează încă o dată relaţia specială pe care o are cu animalele şi nu doar că le va îngriji cum va şti ea mai bine, dar va şi pupa ori de câte ori va avea ocazia leul de mare, Roxana Ionescu va fi protagonista unui număr destul de solicitant pentru cineva care nu a trăit la circ din copilărie. Nici Pepe sau Mihai Bobonete nu se vor lăsa mai prejos şi vor încerca să-i joace tot felul de feste lui Nea Mărin.