Velcovici: „Gangioveanu are imnul lui Dinamo pe telefon!” (Prosport)

Apropo.ro / 30.11.2008, 11:14
Velcovici:
Gangioveanu are ca sonerie la telefonul mobil imnul formatiei din Stefan cel Mare "Faceti loc, vin cainii rosii", scrie Prosport.

Dupa modelul dinamovistilor Torje, Pulhac si Ropotan, care au fost protagonistii episodului "maneaua", fiind surprinsi cum fredonau un "hit" dedicat Stelei, mijlocasul Universitatii Craiova, Cosmin Gangioveanu, are ca sonerie la telefonul mobil imnul formatiei din Stefan cel Mare "Faceti loc, vin cainii rosii".

Acest lucru nu se intampla numai anul trecut, atunci cand internationalul de tineret avea un diferend cu conducerea clubului din Banie, ci si acum, potrivit fostului sau coleg Velcovici. "Nu numai atunci cand era in scandal cu clubul, dar si acum are acele melodii pe telefon. Inainte de meciul de la Cluj, unul dintre colegi i-a luat la misto mobilul si a dat de aceste melodii", a spus Velcovici pentru Cancan.

Episodul este povestit si de un alt fost component al lotului "alb-albastrilor", Saceanu: "Intr-adevar ne-am simtit umiliti cand am auzit ca un jucator al Universitatii canta cu patos melodiile echipelor pe care le dusmanim".

Mai multe detalii despre melodiile de pe telefonul lui Gangioveanu, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro