Velea nu o lasă singură pe Antonia! De Revelion şi-a luat cântări doar în Bucureşti!

Apropo.ro / 23.10.2014, 11:39
Velea nu o lasă singură pe Antonia! De Revelion şi-a luat cântări doar în Bucureşti!
De opt ani de zile cântă de sărbători, dar anul acesta s-a decis să petreacă în sânul familiei, mai ales că urmează să devină tătic în curând.
Alex Velea e în culmea fericirii de când Antonia este însărcinată! Şi pentru că nu-şi scapă din ochi iubita nicio clipă, vrea să-i fie alături de Crăciun şi de Revelion, aşa că şi-a luat doar cântări pe lângă Bucureşti.
 
Priorităţile i s-au schimbat acum artistului, care este extrem de nerabdător să devină tătic. Anul acesta va fi primul, după opt ani de zile,  în care Velea va petrece sărbătorile de iarnă în familie.
 
 
Foto: Facebook
 
 
„Va avea concert de Revelion, însă în Bucuresti. De Crăciun va petrece acasă, în sânul familiei, alături de iubită, părinţi, socrii. Se vor strânge cu toţii, aşa cum cere tradiţia. De când Antonia este însărcinată, munca a rămas pe un plan secund pentru el. Nu vrea să îşi lase logodnica singură nicio clipă, face eforturi disperate pentru a-i fi alături în fiecare secundă. Nu îl mai interesează nici banii, nimic. Doar să fie alături de Antonia”, a spus un apropiat al artistului, pentru Cancan.ro.
 
 
Foto: Facebook
 
 
Deşi Antonia este însărcinată în aproape şapte luni, nici ea nici Alex Velea nu au vrut să dezvăluie încă sexul copilului.