Venetia mai aproape

Apropo.ro / 15.02.2002, 18:52
Venetia mai aproape
Daca ti s-a urat de Romania, turistic vorbind, nu mai vrei sa pleci la Busteni Vatra Dornei, Sovata sau Sighisoara oferta noastra e posibil sa fie pe placul tau . Poti sa vizitezi Venetia, cu 195 de dolari, pentru 4 zile. Plimba-te prin orasul dragostei ! Transportul se face

Daca ti s-a urat de Romania, turistic vorbind, nu mai vrei sa pleci la Busteni Vatra Dornei, Sovata sau Sighisoara oferta noastra e posibil sa fie pe placul tau . Poti sa vizitezi Venetia, cu 195 de dolari, pentru 4 zile. Plimba-te prin orasul dragostei !

Transportul se face cu autocar de 3 stele. Hotelul din Venetia; tot de trei stele, situat in orasul vechi, iti va pune la dispozitie si micul dejun. Se asigura tururi ale orasului si asistenta turistica completa. Pentru cheltuieli suplimentare, mici atentii pentru prieteni, 150 de dolari sunt suficienti.

Programul excursiei este :

ZIUA I: Ora 6 dimineata plecare din Piata Victoriei, Bucuresti. Tranzitarea Romaniei si teritoriului maghiar.

ZIUA II: Tranzitarea Austriei. In jurul prinzului – intrarea pe teritoriul Italian. Seara – sosirea grupului la cazarea din zona venetiana : statiunea Cavalino, hotel Sa di Valle, ***superior.

ZIUA III: Mic dejun.Vizitarea zonei centrale din Venetia: Piata San Marco, Palatul Dogilor, Biserica San Rocco si Scoala Mare de la San Roco, Bazilica dei Frari, Biserica San Geovani e Paolo. Seara intoarcere la hotel.

ZIUA IV: Mic dejun. Al doilea tur de oras in Venetia: zona Rialto, bisericile din zona Piazzale Roma ; dupa-amiaza vizitarea celor 5 muzee din incinta CORE si GALERIA ACADEMIEI.. A treia cazare in zona venetiana.

ZIUA V: Mic dejun – ultima plimbare in Venetia : zona San Georgio, insula Giudeica, revenirea in zona centrala prin Canal Grande spre Podul Rialto, vizitarea zonei La fenice. . Dupa-amiaza program de cumparaturi. Seara intoarcere la hotel.

ZIUA VI : Mic dejun. Plecare spre tara pe ruta : Austria – Ungaria.

ZIUA VII : Sosire Bucuresti.

Detalii suplimentare

Andra Miron