Vera Farmiga si Mark Strong vor juca in filmul „Closer to the Moon” al lui Nae Caranfil

Apropo.ro / 11.08.2011, 16:00
Vera Farmiga si Mark Strong vor juca in filmul
Actorii Vera Farmiga si Mark Strong vor fi protagonistii celui mai nou film semnat Nae Caranfil, intitulat "Closer to the Moon", o drama a carei actiune se petrece in Romania comunista.

Actorul britanic Mark Strong (a jucat in „Sherlock Holmes”, „RocknRolla”, etc) va juca rolul lui Max Rosenthal, fost sef al unei unitati de investigatii a politiei bucurestene, care jefuieste o banca alaturi de alte trei persoane, asigurand trecatorii ca astfel fac un film. Cei patru, toti evrei, sunt judecati si condamnati la moarte, dar numai dupa ce ispasesc o alta sentinta – sa reconstituie jaful pentru un film de propaganda.

Actrita americana de origine ucraineana Vera Farmiga (a jucat in „Cartita”, „Transfer de identitate”, etc), nominalizata anul trecut la Oscar pentru rolul din „Sus, in aer/Up in the Air”, o va interpreta pe fosta iubita a lui Max Rosenthal si mama copilului sau. Ea se intoarce de la Moscova, unde a facut studii, cand are loc drama de la Bucuresti.

Producatorul peliculei „Closer to the Moon” este Michael Fitzgerald, iar filmarile peliculei lui Nae Caranfil „Closer to the Moon” vor incepe in aceasta toamna.

Citeste mai multe detalii despre cel mai nou film al lui Nae Caranfil „Closer to the Moon”, pe Mediafax